3 hónap alatt látványosan mennyit lehet izmosodni?
Van rajtam sok felesleg kilo és elkezdtem a diétát plusz edzek mellé.Avval,hogy edzek gyorsabban mennek a kilok vagy azert izmosodok is?
15/L
Ha kezdő vagy, izmosodhatsz szálkásításkor egy ideig. A zsírvesztés sokkal látványosabb lesz, bizonyára, mivel az heti 1 kilót is jelenthet, az izom sokkal lassabban épül (ráadásul a -1 kiló lejöhet egy részről, van roppant egyenetlen fogyás, pl. nekem hipphopp lefogyott a fejem egy ponton, na az látványos volt).
3 hónap alatt nem izmosodsz sokat, kalóriadeficitben főleg nem (bár nem tudom, mi van kezdőknél, deficitben mennyi izom jöhet), ha pedig kezdőként nem értesz eleget az étrendhez és az edzéshez (gyakran előfordul), akkor még rosszabb a helyzet.
Az edzés éget némi kalóriát (bár ez nem annyira jelentős) s gyorsíthatja az anyagcserédet, emiatt gyorsabban fogyhatsz. Ha nem eszel többet. Plusz a lassan épülő izmaid is energiát igényelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!