Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lapátolás, ásás megfelel egy...

Lapátolás, ásás megfelel egy hátedzésnek?

Figyelt kérdés
Tegnap elég sokat kellett ásnom,lapátolnom ma szétszakad a hátam, ez felér szerintetek egy edzéssel? Nem nagyon van időm mostanában edzeni járni :/

#hát #edzés #konditerem #kondi #ásás #lapátolás hátedzés
2016. dec. 1. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kb a 3. ról is kiugorhatsz, akkor is fájni fog mindened, de az nem számít edzésnek :D
2016. dec. 1. 14:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor màr a 10.ről, ne fájjon! :D De miééért (nem számít annak?) Kezdő vagyok még vmi okosabb emberke felvilágosíthatna
2016. dec. 1. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azért fáj mert görnyedtél közben. :D

Izomláznak inkább a karodban kéne lennie.

2016. dec. 1. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:

mert edzéskor is, ha rosszul végzed a gyakorlatot többet árt, mint használ.

Na, a lapátolás nagyon messze van a szabályos gyakorlatoktól.

2016. dec. 1. 14:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát ez rendes izomláz:D a gerincem kétoldalán végig húzódó izomban, a karomban is van :D 1,5 kellett leásnom 6méterhosszan, jó móka volt.. 😂😂😂
2016. dec. 1. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
az izomláznak semmi köze az edzés minősségéhez :D
2016. dec. 1. 14:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! már megörültem, h na kellemes a hasznossal bár mendkettőis hasznos 😂
2016. dec. 1. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem a fűkasza képes pöpec alkarizomlázat okozni, nem is nagy idő alatt... Gondolom, ad azoknak az izmoknak valami terhelést, de edzésnek azért nem tekintem :)

Egy hátedzés szerintem nem sok idő (nekem a teljes testesben egészen rövid), minimum otthon azért beleférne valamelyik napba...

2016. dec. 1. 16:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja nem kifogásokat keresek, de 8-9 fele érek haza egyetemről eszek, fürdök, beájulok és kb. Csak hétvégente van időm normils edzésekre, ami lófing
2016. dec. 1. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
De jobb, mintha nem csinálnál semmit.
2016. dec. 1. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!