Mennyi idő leásni 1 méter mélyre?
Figyelt kérdés
1 méter mélyig szeretnék leásni, kb 3 méter hosszában és 1,5 méter szélességében.2013. febr. 23. 19:38
2/14 anonim válasza:
Függ a talajtól, az időjárástól és az ásó emberek számától. Érdemes rászánni a napot.
3/14 A kérdező kommentje:
másfél óra intenzív ásás alatt körülbelül mekkora területet tudnánk leásni ha 2 ember ásna?
2013. febr. 23. 19:59
4/14 anonim válasza:
mi tart 24 óráig azon hogy 1 métert leáss?
6/14 anonim válasza:
Betonban elég nehéz meló, sivatagban szintén.
4,5 m3 földet megmozgatni 1 ásóval nem kis munka. géppel 10 perc se.
7/14 dirtboy válasza:
pár óra max 8 óra,úgy hogy nem szállítják el a földet csak a gödör mellé ki gorják.
persze ha nem tudják a technikát hogy hogy is kéne akkor tovább tarthat és jóval fáradtabbak is lesznek ami lassítja a munkát.
8/14 A kérdező kommentje:
értem..amúgy meg egy sátorlap alá akarnék beásni úgy h kicsit tágasabb legyen..mennyit kéne szerintetek leásni és kb másfél órás munka legyen maX?
2013. febr. 23. 21:33
9/14 anonim válasza:
Elkezded csinálni, és meglátod meddig jutsz, ennyi. Hiába írunk itt méreteket, ha nem úgy haladsz, nem úgy csinálod, úgyse addig fogsz jutni, lehet tovább, de lehet nem.
10/14 anonim válasza:
Kérdésedből ítélve, úgy gondolom túl sokat nem ástál még, ezért szerintem olyan 1 ásónyom mélységig jutnál, szóval olyan 20-30 cm, 1 méterig már 4x annyi, 6 órahossza, + pihenő, mondjuk 7-8 óra alatt végeznél. Ketten 4-5 óra körül szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!