Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az az időeredmény, ami...

Mi az az időeredmény, ami ideális kétezer méter futásnál?

Figyelt kérdés
20éves férfi vagyok, most kezdtem el futni, utóbbi egy évbe nem űztem rendszeresen semmilyen sportot most szeretném magamat újra formába hozni.
2012. szept. 19. 19:02
 1/6 A kérdező kommentje:
175 cm és 65 kiló vagyok
2012. szept. 19. 19:03
 2/6 anonim válasza:

Nálunk a suliban a lányoknak 11 perc alatt adnak ötöst:)

Fiúknak ez nyilván kevesebb valamennyivel, de szerintem fuss úgy, ahogy jól esik. Ha majd többet gyakorolsz, úgyis gyorsabb leszel!

Hajrá:)

2012. szept. 19. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 kör a lakótelep körül ( kb 2000 m az is ) 8 perc alatt adnak fiúnak 5-öst. Lányoknak 9 perc.

Nekem 7 perc 12 mp lett :)

2012. szept. 19. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök, 8:30 alatt ment most elsőre, akkor még nem vagyok annyira reménytelen!
2012. szept. 19. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát a formábahozásnak nem az a módja, hogy rohansz 2000 métert, ezzel semmire sem mész. Javaslom inkább a futást rohanás helyett futó edzéstervek alapján. Keress rá a neten! Csak összehasonlításképp a sbességről: én 10 km-t futok esténként. 1 km-t 5 perc 20 mp alatt teszek meg, ez egy átlagos amatőr futó sebessége a félmaratoni távon.
2012. szept. 21. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék hosszútávot futni, lehet rosszul fogalmaztam de nekem már az is formábahozást jelent ha egy 3-4 ezer métert letudok futni jó tempóba.
2012. szept. 22. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!