Ti mennyit fejlődtetek amióta elkezdtetek edzeni?
Figyelt kérdés
Magasság/súly es mennyi idő alatt értétek el? Esetleg ha képet is mutattok (elotte-utana) az tökéletes lenne :)2016. nov. 29. 21:39
1/8 anonim válasza:
168centi 56kgról 72, kb másfél év, kép az nekem is jól jönne de sose csináltam :'D
3/8 Szergej55 válasza:
66-68 kilósról feljöttem 4 év alatt 86-ra. A kezdeti 50-60 kilós guggolásból jelenleg kb. 170-180 lehet a maxom, a 70 kilós felhúzás 210 fölött van már, a fekvenyomás csúcs 50-ről 120 fölött és mivel viszonylag lassan szedtem fel tömeget, van még ott is tartalékom, nem csak erőben. A súlyokat azért írtam le, mert erőemelésben vagyok érdekelt elsősorban.
4/8 Kenzo Tenma válasza:
Én 72 kiloról kezdtem és 92 volt a csúcs. Sokszor visszafogytam étrendbeli ingadozások miatt és ez kb 5 évig így is ment. Most pedig egy baleset miatt 2 és fél hónap kihagyásra kényszerültem aminek köszönhetően visszaestem a kb 3 hónapja elért 92 kiloról 87-88 kilora. Most viszont már remélem semmi nem fog megállítani. 193 centi vagyok egyébként, szóval sosem voltam vastag, de rakhatok holnap képet, ha érdekel.
6/8 A kérdező kommentje:
Persze. Johetnek a kepek.
2016. nov. 30. 07:26
7/8 Kenzo Tenma válasza:
8/8 anonim válasza:
Leírom az én sztorimat is.
Kezdetben otthon bohóckodtam és mellete jártam úszni. Volt valami edzéstervszerűségem, de elég korlátozottak voltak az eszközeim, hiszen csak 2db 1 kezes súlyzom volt. A 69-70kg-ról felmentem 76-ra kb 2 év alatt úgy hogy a kajára csak az utolsó 2-3 hónapban figyeltem jobban, persze ekkor sem voltam azon a tipikus tömegnövelő étrenden.
Ezután elkezdtem járni terembe (idén júliusban) és már 82 kg vagyok. 5 hónap alatt annyit fejlődtem, mint a 2 év alatt összesen. Még +10 kg a célom (persze izomban) és utána elkezdek szálkásítani. 184 cm magas vagyok és szerintem az ideális súlyom az 85-88 kg között lehet szálkásan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!