Akinek most 42.45-ös karja van, hanyas volt mikor elkezdtétek az edzést?
Mennyi lehet a naturál növekedés karban, centiben kifejezve?
Nekem 27-es volt mikor elkezdtem, most 36-37-es. Már nincsen esélyem a 40-es feletti karra, persze naturálon. kb 3-4 éve edzek, ami keményebb.
Szevasz kérdező!
Béla vagyok.
147kg, 197cm, kar 54 cm, reggel hidegen, úgy hogy egy újjnyi vastag ér lóg ki a bicóból.
natúran csinálom.
Favágó a szakmám, a tuskókat szoktam kivágni a diszkókból mikor már elég gyökér módnon szórakoznak.
Ehhez a szakmához kell az erő és izom, mert minden este Van egy karate meg mma gyerek épp rajtam akarja letesztelni mit tud.
Az első próbálkozás után mindig adok nekik meghívót pár hónappal későbbre is, de egyik sem jött még vissza, mennyit fejlődött azóta.
#3: Ne lopd a szöveget. Itt egy darab Béla volt, a Pörölyfej Béla, az is lelépett...
És kérdező szerintem lehet 40-es karod.
Nekem amikor az egész edzést/sportot elkezdtem volna talán 33-as karom lehetett. Most 39-es. Célom a 43-45.
Kb 2 évig otthon edztettem (bohóckodtam) és mellette eljártam úszni rendszeresen. Néhány hónapja kezdtem el járni a kondiba, előtte 37-es karom volt. Tehát az otthoni edzés + úszás legalább 3-4 centit dobott rajta. Alapjában véve nem erős a testfelépítésem, +ezenkívül magas is vagyok (185 cm) de szerintem reális esélyem van arra, hogy 40-es kar felé menjek. 41 nekem megfelelne. Aztán ki tudja... ha elérem már azt is kicsinek fogom tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!