Glory man utd 2000 kérdése:
15 éves Fiú vagyok 176 cm és 52 kg elkezdtem az átmozgató edzést és kíváncsi vagyok hogy mennyire jó ez az edzésterv?
Figyelt kérdés
Van otthon 2 db egykezes súlyzóm 3 kg-os egy darab
Ezeket szoktam csinálni:
Mellről nyomás ülve 4x20
Oldalemelés ülve 4x15
Koncentrált bicepsz 4x15
Hasprés 4x15
Egylábas álló vádligyakorlat 4x20
Ezeket tudom otthon csinálni és még suliban mindennapos tesim van és ott minden órán futunk és futó iskolázunk
Milyenek ezek a gyakorlatok kezdésnek jók? Valamit kell vennem még tápkiegészitőt vagy turmixot?
2015. szept. 28. 18:52
1/4 A kérdező kommentje:
Ezeket a gyakorlatokat Hétfőn-Szerdán-Pénteken szoktam csinálni
2015. szept. 28. 18:57
2/4 anonim válasza:
Hallod, melled, hátad, combod nincsen? Meg tricepszed meg a vállad többi része? Leamputálták vagy lerohadt?
Ez az edzésterv nem jó mert tele van izolált gyakorlatokkal és összesen van 1 összetett.
Fekcenyomás, guggolás, evezés..stb.
De ha csak 6kg van összesen inkább eddz saját testsúllyal (pl tolódzkodás, húzódzkodás)
3/4 A kérdező kommentje:
rendben lehet lesz több súlyom akkor milyen gyakorlatokat csináljak hogy minden részemre eddzek?
2015. szept. 28. 22:07
4/4 anonim válasza:
Menj el edzőterembe ha nem tudsz venni rögtön 70-100 kiló súlyt. Olvasd el a Sárga Kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!