Huzodzkodas alap hátgyakorlat?
Figyelt kérdés
Nagy gond, ha kimarad, vagy feltétlenül kell? Döntött t evezés, felhuzas, csigas evezés, lehuzas mellhez van az edzésemben.2016. nov. 27. 19:47
11/15 anonim válasza:
Ja a csigás bohóckodáson múlik az igazán kemény edzés ugye? Meg az izmoknak nem az elvégzett munka mennyisége számít, hanem, hogy csinálj 9 pitsánforgós gyakoratot és legyél lent 3 órát a teremben. Fogyatékos.
12/15 anonim válasza:
Masfel ora alatt le lehet edzeni egy izomcsoportot te vereb, nem ezt mondtam hogy 3 ora hossza, de ez az 1 gyakorlat/ 1 izom baromsagotok ez faszsag. Itt nagy reszben kezdok vannak, azert kerdeznek hulyesegeket, erre eroltetitek nekik h evezzen meg huzzon fel, mikor szerencsetlenek fekvenyomni nem tudnak szabalyosan nemhogy felhuzni. Jo a szadra kene verni kisfiam.
13/15 anonim válasza:
jól mondod, nagy részben kezdők vannak, pont azért válaszolnak ekkora baromságokat :) ezért nem is megyek bele a vitába... most éppen ezt olvasta valahol, hogy elég 1 gyakorlat és szentírásként hisz benne.. hát higgyen... majd ha neki is lesz 15év tapasztalata nem fog...
14/15 anonim válasza:
Még mindig két gyakorlatot írtam le egyet keménylegény, nem gond, hogy nem megy az 1+1 lényeg,hogy nethuszárkodjál. Másik dolog, hogy én nem mondtam hogy kizárólag ezt a két gyakorlatot végezze, csak közöltem, hogy ha ezt a kettőt csinálja és mellette nem húzódzkodik akkor nincs semmi hátránya. A kérdésre válaszoltam, nem kezdek el azon filozofálgatni,hogy a kezdő csíra fel tud e húzni szabályosan, vagy evezni. Húzódzkodni se fog tudni szabályosan, ha ebből indulunk ki milyen az átlag kezdő szerencsétlen, akkor kapásból tiltsuk el az ezéstől, vagy menjen gumiszalagozni.
15/15 anonim válasza:
Szavazzal le madarkam, de akkor magyarazd el az 1+1-es hulyesegeddel, hogyan hatazzon le egy kezdo ? Nyomorekka teszed a nagysulyos evezessel meg felhuzassal te vereb. Az, hogy nem tud huzodzkodni hat... Jobban tud sajat sullyal huzodzkodni mint nagy sullyal felhuzni. Csak puposkodnak meg gorbe hattal bohockodnak szerencsetlenek, mert ilyen okrok azt mondjak neki h huzzal fel nagy sullyal, mer ha nem akkor bzi vagy. Nezd mar meg ronnie edzeset te vereb, 5-6 ismetlesekkel dolgozott ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!