Minek járnak az emberek konditerembe?
Sokan főleg a társaság miatt, csoportosan mennek. Illetve ha valaki egy egyszobás lakásban lakik annak nehéz kerettel meg mindennel együtt.
De én is így vagyok. Augusztusban elkezdtem felszerelkezni hogy egy pár év alatt meg legyen a saját kondiszobám, mert hosszútávon jobban megéri.
ez így van abban az esetben ha van is helyed,ha nincs akkor meg mész kondiba és bizony sok embernek nincs helye.
én most hogy ismét edzek heti 1x azért be nézek terembe,azért van ott pár atlasz,meg nautilus és cybex gép amiken baromi jól meg lehet dolgoztatni magunkat,valamint jó hangulata van a termes edzésnek,főleg ha nem egyedül mész,van társ is.
nekem otthon van minden amire szükségem van, de munkámból adódóan pl sokat utazom és nem hordhatom magammal a súlyzóimat bőröndben... így aztán muszály termekbe járnom.
amire nekem szükségem van és amúgy meg is van otthon:
erőkeret 250.000 volt
egy egyszerű pad 30.000
1 olimpiai rúd: 80.000ft
4db 25kg os tárcsa darabonként 30.000
4db 20kg-os darabonként 25.000
8db 10kg-os darabonként 10.000
8db 5kg-os darabonként 8000
1db trap bar 40.000
futópad 400.000
az apróságokat, mint haskerék, gumiszallagok, ugrálókötél, nem fogom felsorolni... a lényeg, hogy 200.000 egy elég putri magoldásra lenne szerintem elég...
ez így van
én is 8000ezerért vettem nem egyszer 2db 10es tárcsát.
olipiai rúd sem kell,mi a frásznak,főleg 80ért.
6-7ezer a 10kilós 180cm-es rúd.
bőven jó.
nem kell profi gép sem,én olcsóbbakat megcsináltam magamnak erősebbre elvileg férfiak vagyunk vagy mi fene,csak értünk a flexhez,hegesztőgéphez stb lehúzó csigásat is megamnak csináltam,húzódszkodóval,guggoló állványt is magam csináltam,scott padot is. és hidd el nő az izom ezeken is nem csak a drága fekpadon meg a 80ezres rúddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!