Sovány emberek! Mi a titkotok? Keveset esztek és sokat mozogtok? Majdnem 2 hónapja járok konditerembe és minimális a változás.20/F
Majdnem 2 hónapja járok edzőterembe, ahol sokat kocogok (átlagosan fél órát 10 km/h-val) kb heti kétszer, emellett biciklizek amikor éppen pihenő napom van (kb. 1-2 óra), és súlyzós edzést is végzek kifulladásig.
Úgy látom van változás, de gyorsabban szeretném leadni a felesleget. Tudom hogy a konyhában kell keresni főleg a megoldást, de amikor csak kockalevest ettem meg almát kb. fele annyi erőm és állóképességem volt.
Gondolkozom a fehérjeporokon, mert nem tudok annyi fehérjét bevinni amennyit előírnak testépítéshez.
Hallottam több helyen is hogy napi kb. 3 liter vizet érdemes meginni a fogyáshoz. Ez van akinek megvált?
Az is igaz hogy nem étkezem naponta 5 alkalommal és a fehérje bevitelem is minimális, és vizet sem iszom olyan sokat.
Ötletek?
a sok víz nem tesz csodákat, de egészséges.
ha igazán sovány akarsz lenni, az alkat kérdése, nem tud akárki lesoványodni.
ha pedig normális szálkás izomzatot akarsz, akkor a sok edzés meg fogja hozni a gyümölcsét, de az sok időbe fog kerülni, nem néhány hét kérdése.
Elég nagy keveredések vannak itt. Pár dolgot olvass el, tisztázni fogja:
-Sárga kapszula
-Alapismeretek
google-be beírod, első találat mindkettő
Sovány?
Miért akarsz fiú létedre sovány lenni?
Egyébként meg olvass utána az edzéselméletnek :)
1. Hogy érted azt, hogy súlyzózól kifulladásig?
2. Mit jelent az, hogy "gyorsan" szeretnéd leadni a felesleget?
3. Kocka leves+ alma- nem csodálom, hogy semmi erőd nem maradt, ilyen drasztikus fogyókúra mellett ... :D
4. Nincs szükséged fehérje porra, amig nincs normális étrended.
Ill. Szálkásítás esetén eleve kevesebb feférje kell, mint "testépítêsnél"/ tömegelés.
A vízfogyasztás emelését nagyon jól teszed :)
Buborék mentes sima víz legyen!
Szálkásítás esetén eleve kevesebb fehérje kell, mint "testépítêsnél"/ tömegelés. - Ez nem állja meg a helyét.
A kevesebb bevitt kalória miatt több fehérjére van szüksége a szervezetnek, hogy megőrizze az izomtömegét.
Valamint a fehérjének nagyobb a termogén hatása.
Akkor rosszúl tudtam :)
De nem úgy volt, hogy szálkásítani kevesebb fehérjével kell, mint tömegelni?
Logikailag is ez lenne helytálló.
Mivel ektomorf alkatom révén, nemigen volt szükségem eddig komoly szálkásításra...
Hiszek neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!