Sovány emberek! Mi a titkotok? Keveset esztek és sokat mozogtok? Majdnem 2 hónapja járok konditerembe és minimális a változás.20/F
Majdnem 2 hónapja járok edzőterembe, ahol sokat kocogok (átlagosan fél órát 10 km/h-val) kb heti kétszer, emellett biciklizek amikor éppen pihenő napom van (kb. 1-2 óra), és súlyzós edzést is végzek kifulladásig.
Úgy látom van változás, de gyorsabban szeretném leadni a felesleget. Tudom hogy a konyhában kell keresni főleg a megoldást, de amikor csak kockalevest ettem meg almát kb. fele annyi erőm és állóképességem volt.
Gondolkozom a fehérjeporokon, mert nem tudok annyi fehérjét bevinni amennyit előírnak testépítéshez.
Hallottam több helyen is hogy napi kb. 3 liter vizet érdemes meginni a fogyáshoz. Ez van akinek megvált?
Az is igaz hogy nem étkezem naponta 5 alkalommal és a fehérje bevitelem is minimális, és vizet sem iszom olyan sokat.
Ötletek?
Én mindig is sovány voltam.
A titok talán annyi, hogy lusta vagyok magamnak élelmet csomagolni és pénzt sem viszek magammal ezért a hétköznapokon volt, hogy csak egyszer ettem este. Így sikerült lefogynom 56 kg-ra. 182 cm magas és 56 kg voltam.
Most azért viszek magammal egy két szendvicset így 65 kg vagyok. Valahogy megszoktam az étel hiányát és beálltam a napi egyszeri maximum kétszeri étkezésre. Nem vagyok napközben sem túl éhes. Gondolom ez a legtöbb embernek járhatatlan út, főleg azoknak akik rosszul lesznek ha nem esznek eleget.
Mivel nem testépítő vagyok, hanem mást edzek :)
De ettől függetlenül elég jól értek ahhoz is :)
A sovány emberek általában soványak alapból, akik lefogynak, azok is soványak voltak, csak kicsit elengedték magukat. Testalkat kérdése.
A fehérje csak annyiban jó, hogy közben nem viszel be zsírt, meg ch-t, vagy alig. Vigyázz a kamu fogyi tu..ódiéta és hasonló porokkal, mindig nézd a makrókat.
Megnézed a por makróit és a 30g-os adagban, ha 5 grammnál több a CH vagy a zsír, akkor az kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!