Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Három hónapja elkezdtem...

Három hónapja elkezdtem kondiba járni csinálom is keményen az edzéseket de csak egy minimális változás látszik még? Lent! )

Figyelt kérdés

Táplálkozás rendben edzés után shake lefekvés előtt meg lassú fehérje, de ezt csak edzés napokon szoktam...

Én egyrészt 186 cm magas vagyok másrészt mielőtt elkezdtem kondiba járni már egy éve csináltam otthoni edzést és azzal már eleve elértem egy jól látható eredményt.

Lehetséges hogy ezen két tényező miatt fejlődök ilyen lassan?

2013. márc. 22. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
3 hónap az kb = semmi... majd ha 1 év után, nem lesz rajtad változás, akkor kezdhetsz kétségbeesni.
2013. márc. 22. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Kell az izmoknak egy kis sokk, amitől újra nőni kezdenek. Csinálj minden izom csoportra néhány szuper-tri szettet.
2013. márc. 22. 18:33
 3/3 anonim válasza:
lehet, hogy a tejsavó mégsem olyan jó mindenkinek. (Ha például pattanások vagy allergia előfordulnak, akkor lehet a tej gyanús.)Ki kellene próbálni a reggelire és/vagy edzés után tojásrántotta 5-7 tojásból fehérje adagokat.
2013. szept. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!