Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha elkezdek heti 2 alkalommal...

Ha elkezdek heti 2 alkalommal spiningre járni, mikor lesz változás az alakomon kb 10 kiló felesleg van rajtam?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 12:37
 1/7 J0Có95 ***** válasza:

"az kizárt dolog mert nem tudom.." :DD

sztem heti 3 alkalommal menj : és 1 hó mulva meglátszik

2011. szept. 3. 12:40
 2/7 J0Có95 ***** válasza:
bakker mér nem tudják az emberek miből ,mennyit, mivel, meddig kell csinálni ..:D
2011. szept. 3. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Amint az edzés diétával párosul.

És heti 3al indíts.

2011. szept. 3. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
profi diéta és heti 2-3 spining + 2-3 súlyzós edzés és heti 1-1,2 kg al számolhatsz. Tehát 2 hónap múlva eléred a célod. De a profi diéta nem a nők lapja cikkeiben rejlik :P
2011. szept. 7. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:

leírták a lényeget, az étrendet.

engem az a megközelítés érdekelne, hogy honnan a fenéből veszik az emberek a nem létező korreláiót egy sport és alakformálás között? tömegnövelő étrenddel és súlyzós edzéssel lehet izmot építeni, de fogyás mint olyan nagyobb részt a mindennapi étrenden múlik, az edzés csak az energiaégetésben segít, illetve normális edzés (nem tudom a spinningnek mennyi értelme van) az izomtömeg megtartásáért kell.

2011. szept. 7. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Alakformálás célja hogy jobb alakunk legyen. Én azért írtam a súlyzós és aerob edzést is, mert szerintem egy 60kgos izmos csaj szebb mint egy 40 kg 0 izom csaj :)

A spininget én se ismerem de youtube alapján aerobnak felfogható :)

Izom pedig kell hiszen az izomnak nagy a kalória igénye-> minél több izom van egy emberen annál könnyebben tud zsírt bontani illetve sajnos izmot is :) De ezeket te is tudod.

2011. szept. 7. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
teljesen jól is írtad. (17L :)
2011. szept. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!