Ha elkezdek heti 2 alkalommal spiningre járni, mikor lesz változás az alakomon kb 10 kiló felesleg van rajtam?
"az kizárt dolog mert nem tudom.." :DD
sztem heti 3 alkalommal menj : és 1 hó mulva meglátszik
Amint az edzés diétával párosul.
És heti 3al indíts.
leírták a lényeget, az étrendet.
engem az a megközelítés érdekelne, hogy honnan a fenéből veszik az emberek a nem létező korreláiót egy sport és alakformálás között? tömegnövelő étrenddel és súlyzós edzéssel lehet izmot építeni, de fogyás mint olyan nagyobb részt a mindennapi étrenden múlik, az edzés csak az energiaégetésben segít, illetve normális edzés (nem tudom a spinningnek mennyi értelme van) az izomtömeg megtartásáért kell.
Alakformálás célja hogy jobb alakunk legyen. Én azért írtam a súlyzós és aerob edzést is, mert szerintem egy 60kgos izmos csaj szebb mint egy 40 kg 0 izom csaj :)
A spininget én se ismerem de youtube alapján aerobnak felfogható :)
Izom pedig kell hiszen az izomnak nagy a kalória igénye-> minél több izom van egy emberen annál könnyebben tud zsírt bontani illetve sajnos izmot is :) De ezeket te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!