Van egy fél éves spániel kan kutyám 1 hónapja. Amikor elhoztuk szobatiszta volt, majd elutaztunk 1 ismerősnél volt 3kutyával, azóta mindent elintéz lazán a lakásban, naponta 3-4 alkalommal van sétáltatva. Lehetséges, hogy megviselte a sok változás?
jézusom, elaltatni???? ez mégis hogy jutott eszedbe?... én arra gondoltam, hogy ha tudtad egy héttel az elhozatal után, hogy mész valahová, akkor elhozhattad volna az előző helyéről egy héttel később is, például, hogy ne zavard meg ennyire.
Egy biztos, ki kellene építeni a gazdi-kutya kapcsolatot, és azt most nyilvánvalóan újra kell kezdened.
Az se mindegy, hogy eddig hol/hogyan élt a kutya: kertben, lakásban. Akinél eddig volt, 5 hónapig, az mondjuk mikor, milyen időben vitte ki pisilni, és ahol egy ideig volt, ott kint volt-e a kertben vagy bent.
Amúgy ha ilyenek jutnak az eszedbe, mint altatás, bármikor a jövőben, felhívnám a figyelmed a spániel fajtamentésre, legalább őket keresd meg a jövőben, ha bármi ilyen gondolatod támad...
Te nem tudsz olvasni? Kikérem magamnak, hogy ilyet feltételezel, hogy el akarok altatni egy állatot!!!!
Aki eredetileg magához vette, és lepasszolta az akarta elaltatni.
Én azt írtam, h még mindig jobb h kicsit meg van zavarodva,mintha hagyom elaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!