Benjiro Hungaria kérdése:
Vézna alkattal nem ciki beállni konditerembe?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, egy magas, vézna és önbizalomhiányos gyerek vagyok. Sovány vagyok, és úgy döntöttem, hogy el kell kezdenem konditerembe járni, hogy kicsit változtassak az alakomon. De elég cikinek tartom azt, hogy egy vézna gyerek ilyen helyre mennjen. Félek, hogy kiröhögnek, vagy valami ilyesmi... Szerintetek ciki?2016. nov. 17. 18:53
1/10 anonim válasza:
Ha nem hívod fel magadra a figyelmet mindenféle fejenállva bicepszezés féle gyakorlatokkal hanem normálisan edzesz akkor a kutyát sem érdekli hogy te mit csinálsz. Amúgy is ha megnéznek kit érdekel.. edzeni mész nem tetszelegni másoknak.
2/10 anonim válasza:
Masik veglet ugyan, de en meg 120 kilos zsirdisznokent alltam neki edzeni nokent. Eleinte en is aggodtam, hogy ciki lesz, mert sok csinos csaj meg pasi jar le, de magasrol tettek ra. Sot, nagyon segitikeszek voltak, ha kellett. Amugymeg mindenki magaval van elfoglalva.
3/10 anonim válasza:
Nem fog senki kirohogni. Mindenki elkezdte valahol valamikor. Mindenhol vannak bunkok, de altalaban mindenki leszarja a masikat. Ahogy felettem is irta valaki, ha nem zavarod a tobbieket, semmi gond nem lehet. Szoval egyaltalan nem ciki. En 52 kilo voltam amikor elkezdtem. Most 70-72 korul vagyok. 178 cm magassaggal. Szoval minden voltam csak nem izmos.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. nov. 17. 19:24
5/10 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki sőt dícsérendő hogy ilyen jellegű terveid vannak viszont pár jótanács hogy véletlenül se lehess a nevetés tárgya az edzőeremben: ha tényleg olyan sovány vagy hordj edzés közben legalább egy pólót és egy jóideig még ne erőltesd az atlétát, nézz minden gyakorlatnak utána már az első edzésed előtt legalább fejben legyen meg hogy is kéne kinéznie az egésznek (ha nem személyiedzőnél kezdesz)
6/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, egyébként én is azt vettem észre, hogy inkább segítőkészek a tapasztaltabbak úgyhogy akár még pozitív csalódás is érhet, HAJRÁ ! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :D
2016. nov. 17. 20:44
8/10 anonim válasza:
Dehigy ciki:)
Senki nem fog cikizni, nem azért járnak oda.
9/10 Kenzo Tenma válasza:
Nem ciki, senki sem izmosan kezdi. Mindenki vagy vézna vagy kövér amikor elkezdi. Konditerembe járni sosem ciki, mert ebből az jön le, hogy te teszel valamit a céljaidért. Ez inkább becsülendő, mint ciki. Nálunk is vannak vézna gyerekek, sőt, én sem vagyok valami vastag mégis elmegyek.
10/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. A konditeremnek pont az a lényege hogy izmosabb legyél az ottani gépek használatával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!