Nem ciki csak így lemenni egy konditerembe?
Egy kezemen megtudom számolni hányszor jártam konditeremben, de viszonylag jól éreztem magamat ott. Ez a hely bezárt, így másokat kell találnom.
Sikerült körbekérdeznem pár ismerőst, hogy melyik az a hely a városban, ahova lányok is járnak viszonylag szép számmal.
Nagyjából 6-8 kilót szeretnék fogyni. Nem akarok durva diétába kezdeni, de figyelni fogok arra, hogy mit eszek, mennyit és mikor. Emellé keresek valami mozgás formát. A futás nem az én sportom, úszni imádok, de télen a hajszárítós pepecselés miatt nem élek vele. A konditermet szerintem szeretném, viszont fogalmam sincs ott mit kellene csinálnom. Milyen gépeken kellene dolgoznom, milyen súlyokkal, hogy használjak is magamnak. Állítom van olyan gép, amiről azt sem tudom hogy kell használni...
Így egy kicsit gáznak érzem ezt a témát. Jó lenne valakit szerezni, aki megmondja mikor, mit, min és hogyan. Hogy megy ez egy teremben? Aki régóta jár, az nem vigyorog az újoncokon? :)
szia :)
Én is így mentem le konditerembe, egyedül. Azt sem tudtam mi mire van, így ott álltam és csak bámultam. Aztán odamentem egy géphez (ellipszis tréner, már tudom a nevét) és mikor látta rajtam egy helyes pasi, h elég tanácstalan vagyok, akkor odajött és elmagyarázta h mire van, hogyan használjam , figyeljek a testtartásra meg tanácsolt más gépeket is, h próbáljam ki és még a számát is megadta :P
szóval menj bátran, segít vki, ha nem , akkor kérdezd meg kedvesen
Jó jó nyilván... Bár a futógéppel való első találkozásomra is emlékszem azért. Azt is el kellett magyarázni, annyi gomb volt rajta.
Nem mellesleg nem érzem magamat kövérnek, de van rajtam felesleg és meglehetősen plöttyedt vagyok, úgyhogy egy kis izom építés sem árt azt hiszem. :)
Köszönöm a válaszokat!
Személyi edzőhöz menjél el.
Nem sértés csak tény hogy fogalmad sincs a kondizásról,így pedig semmi értelme lemenni mert az összevissza tengés-lengés lófszt se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!