Mit csináljak nőként a konditerembe? Ciki?
19éves lány vagyok, 156cm magas és 54kg.
Inkább a hasamra ment rá az a felesleg amit sikerült 5év alatt elérnem, ugyanis volt egy gerincműtétem és nem volt szabad tornáznom.
Viszont most már lehet, aerobic-ni szoktam kb heti 3 szor, de még elfáradok benne, és küzdök hogy ne fáradjak el hamar.
Jövőhónaptól viszont szeretnék konditerembe járni, hogy ne legyen narancsbőrös a fenekem és a combom, de nem tudom hogy melyik gép jó ezek leküzdésére.
Szóval röviden comb és popsi feszesítés a cél és a has tájékról is szeretnék ledolgozni egy keveset :)
Egyébként nem ciki? Sok fiú előtt ott bénázni nem nagyon akarok.
Combból lefaragás.Kardió edzéseket kell csinálni,futás,biciklizés.Olyan edzéseket amivel zsírt égetsz. Kizárólag combról nem tudsz fogyni, a fogyás mindig általánosságban megy végbe.Tehát hiába csinálsz napi 200 guggolást,nem biztos hogy a combodrol megy el a zsir először. A zsírégetés,olyan edzésformákkal megy a leggyorsabban,amihez viszonylag sok levegőre van szükséged.A zsírégetéshez oxigén kell,de vigyázz ,mindig csak olyan tempóban végezd az edzést,hogy közben tudj beszélni,ha fulladozol,akkor az agy felhasználja az oxigént és nem marad a zsirégetéshez.Ami annyit jelent hogy széthajtod magad és nem lesz eredménye.
A sulyzos edzések izomtömegnöveléshez valók,nem igazán lehet fogyni tőlük.
1-2-és 5. hozzászólónak köszönöm, igazán hasznos információk!!!
4ik hozzászólónak írom a következőt remélve hogy elolvassa....hogyha már sikerült le ******nia
lényegre törően....A comb edzésének alapvető gyakorlata a guggolás. Igazán nagy combok nem fejleszthetők guggolás nélkül. Ha valaki növelni akarja a combjait, annak edzéseit a rendes guggolás köré kell felépítenie. első 3sorban olvashatod...!!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!