Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen "mellékizmok" vannak...

Milyen "mellékizmok" vannak amiket ki szoktak hagyni az edzésből a testépítők? És gyakorlatok?

Figyelt kérdés
Pl.: Nyakizmokat nem szokták edzeni. Minnél gyorsabban minnél több izomtömeget szeretnék magamra pakolni(súlyra) és arra gondoltam hogy minden létező izmot megpróbálok megedzeni. Ebben várom a segítségeteket!
2016. nov. 16. 04:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Küzdősportolok, birkozok rendszeres edzenek nyakra. Pl én is.
2016. nov. 16. 18:44
 22/25 anonim ***** válasza:

a pc izom edzés.

15 éve volt egy indiai fickó,aki körbe turnézta a világ éjszaki klubjait a előadásával és a pc izma erejével.

az volt az előadás,hogy köntösben felment a színpadra,ledobta a köntöst és ott állt meztelenül lógó farokkal.

majd behunyta a szemét,aztán a nélkül,hogy hozzáért volna a farkához az elkezdett felállni,végül 8-10 perc alatt kilőtt.

2016. nov. 16. 20:29
 23/25 A kérdező kommentje:
Egy részről én nem szóltam le senkit hogy mire eddz,kérdésem az volt milyen izmok vannak még amik általában nincsenek külön edzve. pl. nyak. Nyaknak a szerepe pl ha utcai önvédelem során hogy ne tudjanak lefojtani... de nem is számít,nem is ez volt a kérdés. Szkander izomnál félreértés történt szerintem. Könyöknél lévő pici izomra gondoltam lehet nem ez a pontos neve.
2016. nov. 17. 03:44
 24/25 mannnocska ***** válasza:

> nem szóltam le

> haha. értelem tetőfokára hág.

> Fokozódik az értelem. Még nem érte ela tetőfokot,tévedtem.

Tényleg nem.

Kaptál választ, nyakra is van gyakorlat, de ha nincs speciális igénybevétel (pl birkózás), akkor totál felesleges rá külön edzeni. Kétlem hogy napi szinten utcai megönvédeled magad hogy ne fojtsanak meg. Vagy ha ez lett volna a kérdés, hogy van nyakra gyakorlat, akkor azt tedd föl.

Kicsit elszabadultak a dolgok, legyen ennek itt vége. Van nyak gyakorlat specifikusan, valaki be is linkelt képet. Sok sikert a tömegeléshez.

2016. nov. 17. 08:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Az erős nyak fontos olyan szempontból is, hogy védi a fejet. Ha erős ütést kapsz (nem feltétlenül ököllel, hanem pl. karambolnál), kisebb eséllyel sérülsz meg egy erős nyakkal.

De egyébként is férfias egy vastag, erős nyak, sokat dobhat az ember fizikumán (és nagyon hülyén tud kinézni egy izmos férfi pálcikanyakkal).

[link]

[link]

2016. nov. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!