Mennyit ér ha csak edzésnapokon iszok fehérjét?
Figyelt kérdés
Kidobott pénz ha csak edzések után iszok 1 adagot?
Az egyik héten 3-szor a másikon 4-szer tudok edzeni.
Van értelem így fehérjét fogyasztani olyan szándékkal,hogy legalább egy kicsit növekedjen a satnya testem?
Kajával nem igazán tudom megoldani.
2016. nov. 14. 11:46
1/10 likebike válasza:
Ha nincs meg a kajád,akkor pénzkidobás.
Ha van kajád,de még ki kell egészítsd vagy csak simán szeretnél inni egyet edzés után,akkor persze,nyugodtan mehet.Csak önmagában sokat nem ér,ha nincs étrended,nem fogsz fejlődni csak fehérjeporral.
2/10 anonim válasza:
Ez nem csodaszer, csak kaja. Ha nincs rendben a kajálásod, csak pénzkidobás.
4/10 anonim válasza:
Ha szar a kajád a fehérjepor nem sokat tud segíteni sajnos...
5/10 A kérdező kommentje:
Miért nem tud segíteni ha szara kajám?
Gondoltam kiegészíti a hiányos fehérjebevitelem.
2016. nov. 17. 14:48
6/10 likebike válasza:
Mert hiába iszod a fehérjéd,semmit sem ér,ha nem vagy kalóriatöbbletben,nincsenek meg a makrók,akkor nem fogsz fejlődni.Ha van étrended és akarsz venni,akkor nyugodtan,csak kaja nélkül nincs értelme.Ha nincs étrend,arra költs ,ne a tápkiegre.
7/10 A kérdező kommentje:
A másik gond, hogy egyszerűen nem tudok annyit enni amennyit kellene. Nem tudok annyit megenni, mint kellene.Nem fér belém. Napi többszöri Wc.
A mennyiséggel is baj van.
2016. nov. 19. 08:48
8/10 anonim válasza:
Nem muszáj csirkén meg rizsen élned, ehetsz bátran mást is, van egy csomó kalóriadús kaja, a lényeg h meglegyen a kalória meg makrók kb stimmeljenek....én is jártam már a te cipödben, es nem fejlodtem ugy semmit, most elkezdtem enni rendesen, szamolni a kaloriakat es lass csodat felszedtem 2 honap alatt 5 kilot
9/10 anonim válasza:
azért 2 hónap alatt 5 kg nagyon sok. szerintem az nagyrészt zsír és nem izom. havi 1-1,5 kg az ideális.
10/10 anonim válasza:
Igen, igazad van hogy elég sok és már be is lassult azóta, és igen biztos jott zsír is, de inkabb vízre tippelek. Zsirt azert latnam magamon. Es ja havi 1,5kg az ideális. Viszont arra céloztam ezzel, hogy en is sztagnáltam elég sokáig mert nem edzetem rendszeresen, es nem volt rendben a kajám. És amint ez a kettö megvan a súly felmegy, és ha kezdő akkor az elsö pár hónapban elég gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!