Tejből is vihetek be Fehérjét?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 16:13
1/7 anonim válasza:
100 grammra
Tehéntej - 3,4g
Kecsketej - 3,6g
shop.builder.hu/kaloriatablazat-a3267
Itt sok mindent találsz.
2/7 anonim válasza:
a tej vacak, azoknak is mondom, hogy felejtsék el akik nem edzenek, ha kell ilyen-olyan kajába akkor okés, néha elmegy de rendszeresen tejezni nem jó, akkor már inkább vmi gépsonkát vegyél még az is jobb
4/7 anonim válasza:
Mi köze a sonkának a tejhez? :D
5/7 anonim válasza:
Nincs köze, azt írta, az is jobb.
Persze a tojás még sokkal, sokkal jobb. Vagy a házi sonka. De részemről a házi tojás.
Én sem vagyok tejpárti, egyrészt kevés benne a fehérje, másrészt sok benne az előnytelen anyag. De mindenki tegyen, amit akar, tág keretek között.
A fehérje bizonyára hasznosulni fog, bár van, akinél kevésbé, van, akinél nagyon egészségtelen... Van, akinél kicsit, de nem érdekli. Mindenki döntse el, mi merre.
A túró, sajt szerintem klasszisokkal jobb... (azzal együtt, hogy nem bírom a túrót. másnak jó lehet)
6/7 anonim válasza:
Vihetsz be belőle fehérjét, de járulékosan sok kalóriát viszel be, illetve nagy inzulinválasza van és tartalmaz hormonokat, köztük növekedési faktorokat. Ezek miatt szálkásításkor kerüld! Ha tudsz, szerezz házi kecsketejet!
7/7 anonim válasza:
kedves 4-es nem mondtam hogy köze lenne a sonkának a tejhez, szépen fejeztem ki magam, hogy még az is jobb ha már ilyen suttyó kajákkal akar táplálkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!