Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tejből is vihetek be Fehérjét?

Tejből is vihetek be Fehérjét?

Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:

100 grammra

Tehéntej - 3,4g

Kecsketej - 3,6g

shop.builder.hu/kaloriatablazat-a3267

Itt sok mindent találsz.

2016. nov. 11. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
a tej vacak, azoknak is mondom, hogy felejtsék el akik nem edzenek, ha kell ilyen-olyan kajába akkor okés, néha elmegy de rendszeresen tejezni nem jó, akkor már inkább vmi gépsonkát vegyél még az is jobb
2016. nov. 11. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne!
2016. nov. 11. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi köze a sonkának a tejhez? :D

2016. nov. 11. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs köze, azt írta, az is jobb.

Persze a tojás még sokkal, sokkal jobb. Vagy a házi sonka. De részemről a házi tojás.

Én sem vagyok tejpárti, egyrészt kevés benne a fehérje, másrészt sok benne az előnytelen anyag. De mindenki tegyen, amit akar, tág keretek között.

A fehérje bizonyára hasznosulni fog, bár van, akinél kevésbé, van, akinél nagyon egészségtelen... Van, akinél kicsit, de nem érdekli. Mindenki döntse el, mi merre.

A túró, sajt szerintem klasszisokkal jobb... (azzal együtt, hogy nem bírom a túrót. másnak jó lehet)

2016. nov. 11. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Vihetsz be belőle fehérjét, de járulékosan sok kalóriát viszel be, illetve nagy inzulinválasza van és tartalmaz hormonokat, köztük növekedési faktorokat. Ezek miatt szálkásításkor kerüld! Ha tudsz, szerezz házi kecsketejet!
2016. nov. 11. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
kedves 4-es nem mondtam hogy köze lenne a sonkának a tejhez, szépen fejeztem ki magam, hogy még az is jobb ha már ilyen suttyó kajákkal akar táplálkozni
2016. nov. 11. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!