Ha gyúrni kezdenék, hányszor lenne érdemes egy héten, hogy tudjak regenerálódni is? A fehérjét&szénhidrátot a heti edzésszámtól függetlenül is nyomassam, vagy csak edzésnapokon?
16/F vagyok,184cm 63kg, ami szerintem nagyon kevés. Úgy szeretnék hízni, hogy közben izmosodok, tehát nem csak szénhidrátot, hanem fehérjét is szeretnék bejuttatni. A pihenőnapokon egyébként futni és biciklizni is szeretnék elég intenzíven...
Köszi előre is.
1. Pihenő napon pihenj!
2. Heti 3-4X érdemes lemenni, igazából intenzitástól függ.
3. Pihenő napon is kövesd az étrended.
Véletlenül amúgy... Hát jó akkor azokat most felfüggesztem.
És tudnátok olyan kajákat mondani ami fedezi a fehérjeadagot? Mert ahhoz, hogy mondjuk 120g fehérjét lenyeljek, minimum fél kiló akármit kell ennem...
120g fehérje = 600g sovány sertéshús = 500g csirkemell = 600g marhahús = 800g sovány túró = 700g hal = 40 tojásfehérje
Persze az = az nem egyenlő de a fehérjetartalmukban igen.
Épp ez az, hogy így baromi drága. Majdnem 5ezer forint/hét. Valamilyen más alternatívát nem tudtok javasolni?
Amúgy köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!