Szülés után mennyi idő telt el mire regenerálódni tudtatok?
Első gyerekemet 3,5 éves szültem, kipihenni. Hm? Azóta még nem sikerült. :o))
De komolyra fordítva: gátilag nem volt szerencsém, mert metszés + repedés + szakadás volt, amihez csúnya aranyér társult. Egy év kellett, mire nem volt fájdalmas az együttlét a férjemmel...
Második babával az aranyér szintén megvolt, de csak picit repedtem (a régi seb mentén), kb. 2-3 hónap alatt helyre jöttem. Már másfél éves lesz hamarosan a pici, a gátam sajnos estére gyakran fáj, érzékeny.
Ez van. Meg két tündéri gyerek! :o)
13hónapos a fiam, gát ügyileg remek volt, kb 1 hét és semmi nem volt gáz:)
Persze megmosni nem mertem kézzel, kb 2 hétig, csak zuhanyt tartottam oda, meg intimtörlőkendő:D
nwdves wc papír
aztán 3 hét múlva már felvettem tangát is:D:D
A pocakom nekem lógós volt utánna, azt sem mertem megmosni, ott lötyügött, pedig vékony alalkt vagyok:)
Nekem belül fájtak a "szerveim"amit odébbtologatott a babó az utánna rendezkedett vissza
nekem az volt szar
alig bírtam állni
Gátügyileg repedtem+vágtak, aranyerem csúnya volt nagyon. A férjemmel még a 6 hetet se vártuk ki(5 hétig bírtuk), az első pár együttlét kicsit fájt, azóta jobb mint valaha a szex. 3 hónapos volt a kislányom, mire úgy igazán összeszedtem magam. Akkora pihentem ki a szülést, gyermekágyat. Ezután intéztem mindent én (előtte hetente egyszer kivasalt anyukám, meg néha hoztak kaját-mondjuk heti 2x). Azóta természetesen mindent én csinálok.
1 éves a kislányom
Ja, a gátam kb 3 hétig fájt, folyamatosan javulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!