Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Muszáj mérni a kaját ha hízni...

Muszáj mérni a kaját ha hízni szeretnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a problémám h nagyon vékony vagyok, eljezdtem edzeni, de az ételt nincs időm méregetni 2 gyerek mellett, örülök ha enni tudok.

próbálok 3 óránként bekapni valamit. elég az ga annyit eszek egy nap amennyit tudok? vagy muszáj mérni, mert akkor asszem abba is hagyom az edzést most

2016. nov. 13. 22:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A csirkemellfile alatt egeszet ertettem. Szoval ami nincs kettevagva. Abbol megy el 2 4 nap alatt.
2016. nov. 15. 18:04
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek gyermekeim, de a párommal máshogyan étkezünk, mégis ugyanazt főzöm mindkettőnknek, csak a köret és a desszert más. Persze ehhez is kell valami közös metszet, de sok párnál működik ez, máshogy esznek, de azért nem főznek kétfélét. Nekem könnyű, mert a párom elvan akárhogy, ha nem főzök, max. süt pár tojást a rizse mellé (persze általában főzök valami egyszerűt). Csak azt akarom ezzel mondani, hogy meg kéne nézni, hátha lehetne egyszerűsíteni a főzésen.

A táplálkozás nagyon fontos, arra szakítani kell valamennyi időt, de tényleg nem kell elbonyolítani. S bizonyos ételek lefagyaszthatók, ha sikerült több napra főzni, mint ahogy elfogy (sokfelé főzéskor ez könnyebb, nálunk kvázi lehetetlen). Mivel pici a fagyasztórészem (illetve tele van gyüómölccsel), csak az utóbbi időben fagyasztok le bármit is, de nagyon jól tud jönni, tehermentesít s akkor eszem a dolgot, amikor kívánom, nem akkor, amikor már meg kéne enni, mert 3 napja esszük s van még (bár nekem az is jól szokott esni).

Sok mindent meg lehet oldani, ha muszáj, ne adjuk fel ilyen könnyen... Persze leterhelve könnyebben rámondja az ember, de ha nem is edzel, lehet, hogy még kevesebb energiád lesz...

2016. nov. 15. 18:24
 23/23 A kérdező kommentje:
Remdben hát megpróbálom köszönöm :)
2016. nov. 15. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!