Muszáj mérni a kaját ha hízni szeretnék?
Sziasztok! Az a problémám h nagyon vékony vagyok, eljezdtem edzeni, de az ételt nincs időm méregetni 2 gyerek mellett, örülök ha enni tudok.
próbálok 3 óránként bekapni valamit. elég az ga annyit eszek egy nap amennyit tudok? vagy muszáj mérni, mert akkor asszem abba is hagyom az edzést most
reggel elkészíted egész napra a kajádat és dobozba teszed,utána már csak melegíteni kell.
elkészítés előtt ki méred aztán porciózod.
1 hónap alatt kialakul a szemmértéked a hozzávalókra és utána már nem kell mérned,de egy hónapot minimum kellene,hogy legyen egy viszonyítási alapod,hogy mennyi is az annyi.
ez az abbahagyod dolog egy pár másodperces rutin miatt meg mi?
nem nekem edzel,nem nekem kajálsz hanem magadért az egészségedért a jobb megjelenésért.
Most emiatt abbahagynád az edzést...? Nos, ha téged nem érdekel, hagyd abba, de akár számolsz, akár nem, jobb, ha edzel.
Nem muszáj mérni, de mivel te nem tudsz könnyen többletben enni (vagy jó esetben a tested nem akar zsírosodni, izmosodnia viszont kell, ha megvannak a feltételek... az más), van értelme legalább egy ideig nézni, hogy mégis mennyi megy be. A fehérjét is ki tudod így számolni s arra azért elég jó tippet lehet adni, hogy mennyi kell neked, a kalóriaigény komplikáltabb, az nagyon szór.
Biztosabb s informatívabb, ha mérsz, de nyilván nem a méregetéstől fogsz hízni. Ha ennyire zavar, ne mérj, hátha jó lesz úgy is. Ha mégse, akkor viszont célszerű lenne mérni.
Ha nem eszel komplikáltan, elég laza ügy a mérés is. Az apró kis valamiket ki is hagyhatod, a vegyes zöldségeket tekintheted homogénnek, de úgy nagyjából nem ártana nézned, mennyit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!