Milyen kamera kell ahhoz, h tavolsagot tudjak merni, eleg hozza egy usb web cam vagy muszaj hozza 2 (depth kameram ha nincs, h oldhato ez meg)?
Figyelt kérdés
pl. opencv +visual c++
vagy matlaban
2016. máj. 5. 12:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem egy egyszerű webkamera nem elég hozzá, ahhoz szerintem egy ultrahangos, vagy infravörös szerkezet kell. De nem biztos. Programoztam valamikor egy lego robotot (Lego Mindstorms EV3), annak infravörös érzékelője volt, ami a távolságot érzékelte. Nem hiszem, hogy egy webkamera képes lenne rá...
2/2 anonim válasza:
Allo helyzetben csupan kepbol minimum 2 kamera kell es pontosan ismerni kell azok poziciojat. Meg ekkor sem trivialis, de mar megoldhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!