Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Muszáj mérni a kaját ha hízni...

Muszáj mérni a kaját ha hízni szeretnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a problémám h nagyon vékony vagyok, eljezdtem edzeni, de az ételt nincs időm méregetni 2 gyerek mellett, örülök ha enni tudok.

próbálok 3 óránként bekapni valamit. elég az ga annyit eszek egy nap amennyit tudok? vagy muszáj mérni, mert akkor asszem abba is hagyom az edzést most

2016. nov. 13. 22:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szomorú, nem szomorú ez van...van elég dolgom ezen kívül is, segítségem meg nincs.

Ne ítélkezz hanem segíts, ha azt nem tudsz mehetsz máshova...

Köszönöm a válaszokat!

2016. nov. 15. 11:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem itelkezik senki. Miben segitsek? Menjek es merjem ki neked a kajat? Nekem max 1 ora 4 naponta minden etkezest bekesziteni. Es van egy 11 honapos es 3 eves gyerekem. Es a ferjem nincs etrenden, mast eszik, a kicsi mast eszik, a 3 evesem meg valogatos, tehat o is mast eszik. Es eljarok edzeni, a lakas is tiszta, es a ferjemmel is jut ido egymasra. Rosszul osztod be az idodet.
2016. nov. 15. 12:03
 13/23 mannnocska ***** válasza:

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Nagyapám szavai, és rád pont igazak.

2016. nov. 15. 12:41
 14/23 A kérdező kommentje:

Itt is megjelent a tökéletes anya és háziasszony.

szuper ügyes vagy és gondolom a gyerekeidre is van elég időd meg edzésre és alszol is.

Nem tehetetlen vagyok, csak szimplán annyira nem érdekel a dolog h még magamnak is külön főzzek, így is tele a tűzhely.

ja es így is napi 4szer kell mosogatnom.

Gondolom babáid nagyon jól elvannak nélküled amíg te edzel, meg főzöl meg többi dolgodat tökéletesre csinálod.

Segítség?! A kérdésemre a válasz, nem az amit te csinálsz.

2016. nov. 15. 15:43
 15/23 A kérdező kommentje:

Azt megkérdezhetem még h ha 4 napra elöre dobozolsz, akk hány kiló kaját csinálsz egyszerre? Ez csak magadnak vagy férjednek is?

és az edzöterembe is gyerekekkel mész ha nincs segítséged?

2016. nov. 15. 16:17
 16/23 A kérdező kommentje:

Egyébként a "szomorú h ez tart vissza"-nak szantam azt h ítélkezik és nem segít.

A tied segítő konment volt...4 napra elöre kell gyártani.

2016. nov. 15. 16:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Én 2 naponta föztem idáig, 3 napnál tovabb nem őrzöm az ételt, főleg nem húsosat...
2016. nov. 15. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Tojeletes haziasszony...hmm. Igen valahogy mindig ez volt a celom. Koszonom 😇 nezd, ha annyira nem erdekel, ne mericskelj, ne dobozolj. 4 napra nekem nagyjabol 2 nagy csirkelemll file, rizs, es egy nagy rakas zoldseg megy le. A zoldseget nem szamolom bele, de nagyon sokat eszem. A ferjemnek kulon fozok, mert o egyreszt nincs oda a szarnyasokert, masreszt nincs etrenden. Illetve a 2 gyerek is mas-mad kajat kap. Edzeni kora reggel megyek, addig az apjuke a terep. Este o megy edzeni, akkor en itthin vagyok.
2016. nov. 15. 17:19
 19/23 A kérdező kommentje:

Értem, nekem férjem nem vállalja heti 6 nap 7-19ig dolgozik sajna.

itthon edzek éjjel.

és ez neked tömegnövelésre van? mert nekem sztem dupla ennyi kellene 4 napra :D

2016. nov. 15. 17:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem most epp szalkasitok. Aztan ujra tomegelek. Az en ferjem is marha sokat dolgozik, raadadul nincs fix munkaideje, mivel vallalkozo. De ugyanannyira az o gyerekei mint az enyemek. Ez igy fair
2016. nov. 15. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!