Muszáj mérni a kaját ha hízni szeretnék?
Sziasztok! Az a problémám h nagyon vékony vagyok, eljezdtem edzeni, de az ételt nincs időm méregetni 2 gyerek mellett, örülök ha enni tudok.
próbálok 3 óránként bekapni valamit. elég az ga annyit eszek egy nap amennyit tudok? vagy muszáj mérni, mert akkor asszem abba is hagyom az edzést most
Szomorú, nem szomorú ez van...van elég dolgom ezen kívül is, segítségem meg nincs.
Ne ítélkezz hanem segíts, ha azt nem tudsz mehetsz máshova...
Köszönöm a válaszokat!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Nagyapám szavai, és rád pont igazak.
Itt is megjelent a tökéletes anya és háziasszony.
szuper ügyes vagy és gondolom a gyerekeidre is van elég időd meg edzésre és alszol is.
Nem tehetetlen vagyok, csak szimplán annyira nem érdekel a dolog h még magamnak is külön főzzek, így is tele a tűzhely.
ja es így is napi 4szer kell mosogatnom.
Gondolom babáid nagyon jól elvannak nélküled amíg te edzel, meg főzöl meg többi dolgodat tökéletesre csinálod.
Segítség?! A kérdésemre a válasz, nem az amit te csinálsz.
Azt megkérdezhetem még h ha 4 napra elöre dobozolsz, akk hány kiló kaját csinálsz egyszerre? Ez csak magadnak vagy férjednek is?
és az edzöterembe is gyerekekkel mész ha nincs segítséged?
Egyébként a "szomorú h ez tart vissza"-nak szantam azt h ítélkezik és nem segít.
A tied segítő konment volt...4 napra elöre kell gyártani.
Értem, nekem férjem nem vállalja heti 6 nap 7-19ig dolgozik sajna.
itthon edzek éjjel.
és ez neked tömegnövelésre van? mert nekem sztem dupla ennyi kellene 4 napra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!