Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Három hónapos babának muszáj...

Három hónapos babának muszáj a popsijába mérni a hőmérsékletét? Nem tudom más hogy csinálja, de én nem tudom elég ideig bent tartani, mert ugy ficánkol

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem mértem ott, hanem a hónaljában amikor szopizott, mert akkor úgyis nyugton volt. Sok sikert!
2008. nov. 30. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tanácsos popsiban mérni, ha pedig ficánkol, akkor végképp nem! Nagyon komoly sérülést okozhatsz a baba végbelében!

Teljesen jól lehet lázat mérni hónaljban, akár szopi közben, mint az előttem válaszoló is írta, vagy ringasd közben, énekelj neki, tereld el a figyelmét. Két percre csak sikerül, a mai lázmérőknek maximum ennyi idő kell a méréshez. Ha nincs jó lázmérőd, inkább vegyél, pár száz FT-ért már lehet jót kapni, valamivel többért meg egészen profit és nagyon gyorsat.

2008. nov. 30. 16:35
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat.mostanába a hónaljába mérem,azzal nincs gond,csak nem voltam biztos benne,hogy jót mér igy is.digitális hőmérőnk van
2008. nov. 30. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én ma mértem először a popsiban,bekentem neki körömvirág krémmel,simán jól bement,szerintem nem szabad nagyon felnyomni és akkor mért okozna sérülést.A lábait meg szerintem fent lehet addig tartani.Ha beszélsz hozzá magyarázol,akkor sztem ki kell,hogy bírja.Az enyém lassan 5hós,gondolhatod,hogy ficánkol,még a lábujjait is bekapja,szval sztem meg lehet mérni.nekem a flexibilis végű canpol lázmérő van,semmi baj vele.Hónaljban én nem tudnám mérni,mert nekem sokszor matat szopás közben is a kezeivel,annyira aktív...
2008. nov. 30. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!