Tápszerhez a vizet hogy csináljátok hogy 40 fokos legyen? Megméritek egyáltalán a hőmérsékletét? Hogyan?
én beletöltöttem cumisüvegbe a hideg forralt-hűtött vizet (minden reggel 1,5 litert forraltam majd a hűtőbe tettem)
és azt mikróba tettem. ahogy olvastam csak a tápit nem ajánlott mikrózni, a vizet lehet.
de bevallom sokszor volt, hogy éjszakára előre elkészítettem a tápit és azt mikróztam, nem hiszem, hogy ártalmas lenne :)
Soha nem mértem, és biztos nem csináltam soha 40 fokos vízből, mert az le is égette volna kisfiam torkát-nyelvét, az biztos. Ő majdnem hidegen szerette, és most is szereti a tejitalt. :)
Szóval épphogy annyira melegítettem fel mindig, hogy el tudjam benne keverni csomómentesre a tápit, aztán sokszor még így is hűtenem kellett rajta.
Most már úgy csinálom, hogy 240 vizet 30 mp-re teszek be a mikróba, így olyan kézmeleg lesz, és azonnal fogyasztható.
Köszi a válaszokat!
Akkor jó :)) Én sem mérem sosem. Langyi legyen és kész.
Soha nem mértem,mindig megkóstoltam.
Én mindig mikróztam a tápit semmi baja nem lesz ha 10-20 másodpercre berakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!