Ha nyomok egy kis tesztót, de összevissza kajálok, fogok fejlődni?
Heti 500mg sustanon menne.
Összevissza kajálás alatt azt értem jóval kalória +ba leszek, csak nem biztos hogy a makrók stimmelni fognak. Sőt biztos hogy nem. Így fejlődhetek? Aztán lediétázva odafigyelnék az étrendre.
HeroldKa! Te igen nagy tevedesben vagy. Egyreszt ahogy lattam a kepeiden eleg zsiros vagy. Masreszt lehet ugy is csinalni ahogy te mondod, hogy felhizol zsirdisznora 5 liter vizzel, aztan ledietazol. De kerdezem en?! Ez a testepites, hogy 10 honapig zsirdiszno vagy aztan jol nezel ki a strandon 3 honapig?
Masreszt ahogy te is irtad a testepites a kajarol es az edzesrol szol. Tehat a kajara elegge oda kell figyelni. Ez egy eletforma. Ez a lusta hozzaallas hogy beszurom a cuccot aztan eszem a fos kajat, ugyis izmos leszek. De en ezt konkretan nem nezem semmibe.
Igen, fogsz fejlődni így is.
Szerintem amikor űzöd ezt a sportot, akkor fel kell tenned magadnak azt a kérdést, hogy a kinézeted a fontos vagy a tested - ami miatt amúgy nem döglesz meg, mert életben tart - egészsége.
Mert lehetsz izmos tiszta étrenddel és teljesen egészséges kajálással is. Lehet viszonylag kigyúrt is. Én abszolút tisztán étkezem, sokszor számolok is és lehet hogy csak 178/78 kiló vagyok, a karom csak 41-es és L-es a ruhaméretem, de mégsem lehet azt mondani, hogy zsíros
vagyok vagy vizes és rendesen folynak be a dicséretek és az "ez biztos kokszol" dumák az edzőteremben is.
Egész évben teljesen kényelemben tudom ezt tartani úgy, hogy karácsonykor eszem sütit, a barátnőmmel néha borozunk, a haverokkal megeszek valami fos hamburgert. Mert egy egészséges étrendben ezek olyan apró tényezők, hogy semmin nem változtat. Pedig nem csirkerizsen élek (sőt, soha nem eszek rizst), csak szimplán egészségesen táplálkozom és mellé rendesen járok edzeni.
Én nem tudom, hogy mit kell ezen ennyit küszködni, mintha olyan nagy dolog lenne, hogy nem az előre csomagolt kekszet veszed le a polcról, hanem a túrót vagy a húst vagy a TK terméket.
Szóval amikor elkezded űzni ezt a sportot akkor mérlegelni kell, hogy mi a fontos. Az, hogy az utcán nagyon keménynek tűnj meg izmosnak és lenyűgözd vele a többi gyúróst? Mert ennyi az értelme. Rajtad és a többi gyúróson kívül senkit nem érdekel, hogy te izmos vagy-e vagy sem. A nők szemében ez egy utolsó plusz szempont. Kb olyan, mint az, hogy szőkét vagy barna bombanőt választasz.
Vagy az a fontos, hogy sugározzon rólad, hogy k**va jó fizikumod van és a szervezeted is rendben dolgozik odabenn? Jó, bocs. Nem guggolsz 250 kilóval, csak 130 kilóval. Mert ez amúgy a mindennapokban nem mindegy?! :D
Nem pizzapöttyös a hátad, nem rettegsz hogy "jajj, nem megyek el futni egy félmaratonra mert izmok veszítek" és nem lila a p***ád a tűtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!