Ha nyomok egy kis tesztót, de összevissza kajálok, fogok
fejlődni?
Figyelt kérdés
Heti 500mg sustanon menne.
Összevissza kajálás alatt azt értem jóval kalória +ba leszek, csak nem biztos hogy a makrók stimmelni fognak. Sőt biztos hogy nem. Így fejlődhetek? Aztán lediétázva odafigyelnék az étrendre.
Sajnálatos,hogy így gondolod Heroldka. Nekem nem kellenek gyógyszerek. Anélkül is tudok fejlődni. Nyilván nem leszek mutans szörny,de 40 évesen, hobbistaként nem is célom.
2016. nov. 13. 16:18
12/32 anonim válasza:
oké, de ha konkrétan testépitésről beszélünk, akkor testépitésről beszélünk. márpedig természetes módon nem lehetsz "izmos". kicsit erősödhetsz persze, de az semmi. ha az egészség megőrzése a cél, akkor oké, de ez a sport nem erről szól.
2016. nov. 13. 16:20
13/32 anonim válasza:
67%os miröl beszélsz? magasabb ösztró miatt 1-2 kiló viz jöhet, az nem para, és kúra után csak az megy le, nem az izom. mármint egyböl kúra után. a "sz..r" kajával feljött tömeg ugyan olyan mint a "jó" kajával, nincs minőségbeli különbség, szóval totál hülyeségről beszélsz.
2016. nov. 13. 16:21
14/32 anonim válasza:
Jó, persze. Ez valahol az extrém fizikumról szól,de ez tök szubjektív. Egy átlag emberhez képest még én is extrém vagyok, de ha mondjuk elmegyek a Meccába... ;-)
2016. nov. 13. 16:27
15/32 anonim válasza:
hát elég relativ a kérdés...
2016. nov. 13. 16:37
16/32 anonim válasza:
És szubjektív... :-)
2016. nov. 13. 16:41
17/32 anonim válasza:
"Tiszta kajával is ismerősöm úgy bevizesedett mintha egy zsák sz!r lenne" Ez nem 1-2 kiló a víz miatt. Ha sok szar kaja van mint fent említett sok zsír jön. HA abbamarad a kúra lecsökkena tesztó szint az eredeti alá ha elkezd diétázni izom is le fog menni. De ez igaz arra is ha tiszta kajával edz. Vagy a diéta segít megtartani a kúra után az izomzatot heroldka ? :O
2016. nov. 13. 16:48
18/32 anonim válasza:
mivan? én azt mondom hogy tökmindegy miből viszed be tömegelésnél, nem megy le jobban az izom mert sok volt a szemét. nyilván egyböl tömegelő kúra után nem pucol senki, mert megvárjuk hogy vissza álljon a rendszer, és nyilván senki nem pucol naturál, mert kb értelmetlen, és akkor ott a propi ami össze tart.
miről is van szó?
2016. nov. 13. 16:50
19/32 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem pucolok naturál, akkor értelme se lett volna tömegelni. Azt hittem ez egyértelmű.
2016. nov. 13. 16:54
20/32 anonim válasza:
Most lehet,hogy sz*r példa,de nézd meg a jeff seid gyereket:
Papol a rendes kajáról,közben minden képén mc donalds-ban feszít.
Ő is csak kb beviszi a szükséges mennyiséget,a többi nem érdekli.
Mégis mr olympián volt.
Szóval igen szar kajával is lehet fejlődni,még ha nemis ugyanolyan mértékben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!