Hogy tudnék tovább fejlődni?
Nyár elején elkezdtem egy edzéstervet, az volt a célom, hogy minél erősebb legyek. Nagyon gyenge voltam, 50kg-mal nyomtam fekve, 30kg-mal guggoltam és 80-mal húztam fel. Sokat fejlődtem azóta, de szálkásítottam, ezért gyengültem is. Elkezdődött az iskola, komolyan akartam venni az edzést. Nyár végére 66kg-ba 8-at nyomtam, 50kg-ba 5-öt guggoltam és 90kg-mal húztam fel. Ezután rossz időszak következett, egész szeptemberben rosszul ettem és nem edzettem keményen. Most, októberben elkezdtem edzeni és figyelni a normális étkezésre. Most 77,5kg-mal nyomok fekve, 65kg-mal guggolok és 95kg-mal húzok fel. Ezek mind széria súlyok. Edzésről-edzésre jöttek a súlyok, de elakadtam. Nem tudom növelni a súlyt, az ismétlést se. Már 3-4 edzés eltelt és nem növeltem a súlyon és az ismétlésen sem. Hogy tudnék tovább fejlődni? Egyek többet, vagy talán az edzéssel van a gond? 15F 185cm / 86kg
Köszönöm annak aki elolvassa és válaszol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!