Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Váll három fejének megedzési...

Váll három fejének megedzési sorrendje?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kiss Jenő azt mondta az egyik válledzés videójában, hogy követni kell a vér útját, tehát sorban kell eledzeni a váll három fejét. Nos, nekem könnyebb a hátsó vállal kezdeni, utána az elsőre menni, és végül a középsőt szétterhelni. Mivel az előre emeléseknél már rettenetesen fáj az oldalsó vállrészem, ha előtte leedzem, ezért kénytelen vagyok a fentebb írtak szerint haladni. Vélemény?

2016. nov. 2. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, kezdőként (és talán még haladóként is) teljesen felesleges ezen pörögni, az első váll kap eleget nyomásoknál, a hátsó váll evezésnél, esetleg oldalsó vállra érdemes csinálni edzés végén pár sorozat oldalemelést.
2016. nov. 3. 09:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod
2016. nov. 3. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!