Kell kardió a fogyáshoz?
Ha edzel saját súllyal és súlyzóval is akkor érdemes súlyzósból max 2 nap teljes testet vagy osztottat, saját súlyból meg azokon a napokon amikor nem súlyzózol.
(Én így csinálom, de nekem táncművészeti céljaim vannak, így minden nap szánok rá 3 órát hogy gyakoroljak, de súlyzósból akkor sem szabad minden nap)
" Ha lenne elég időm napi 3x is edzenék annyira jól esik. Meg olyan izomlázam van mint az állat és ez is olyan jó érzés. Lehet megőrültem?"
Jó úton haladsz a függőség felé. Az edzés nagyfokú endorfintermeléssel jutalmazza a testet. Örömhormon árasztja el az egész szervezetedet. Ez egyfajta, a test által termelt ópiumszármazék, és úgy is viselkedik, mint a kábszer.
"Én nem hiszem hogy létezik túledzés."
Nem jól tudod. Valójában nagyon is létezik. A tévhit abból ered, hogy nem azonnal jelentkezik a káros hatás, hanem évtizedekkel később. A tested nem a barátod! Bármit követsz el ellene, azt megjegyzi, és egyszer könyörtelenül benyújtja a számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!