Fontos edzés után gyors energia visszatöltés?
Figyelt kérdés
Edzés után kéne turmix,gyors szénhuidrát vagy fehérje? Mennyivel rosszabb ha 1 óra múlva eszek?2016. okt. 27. 13:10
1/15 anonim válasza:
Semmivel sem rosszabb. Elég ha eszel utána.
2/15 anonim válasza:
nem. a szervezet magától is vissza tölti a glikogénraktárad. semmivel nem rosszabb ha 1 óra múlva. egyedül akkor egyél, ha nagyon durván leesik a cukrod és rosszúl vagy, és a pihenés sem segit.
3/15 anonim válasza:
Herold ez a te saját véleményed, vagy hol olvastad, hogy saját magát visszatölti az izomzat? Ilyen nincs...
4/15 anonim válasza:
"Úgy, hogy a májad továbbra is termel glükózt. Ez a glükóz a véráramon keresztül az izmokhoz jut és ott glikogénné alakul. "
khm khm
5/15 anonim válasza:
szerinted aki ketogén diétán van, az hogy létezik? :DD a szervezet ennyire azért nem buta, megoldja magának az ilyen dolgokat. csak azért van a köztudatban ez a gyors ch edzés után, hogy vedd a szemetet 10.000 forintért
6/15 A kérdező kommentje:
Csak ilyenkor a szervezet az izmokból veszi el a glikogént nem?
2016. okt. 27. 17:00
7/15 anonim válasza:
Kérdező értelmezd már ezt a mondatot
"Úgy, hogy a májad továbbra is termel glükózt. Ez a glükóz a véráramon keresztül az izmokhoz jut és ott glikogénné alakul. "
8/15 anonim válasza:
Nekem működik az edzés utáni turmix fehérjével, gyors ch-val, még diétában is (jobban érzem magam tőle) , de kinek mi a jó. Ki kell tapasztalni.
9/15 anonim válasza:
azért érted jobban magad mert feldobja a vércukrod, ami edzés után kicsit alacsony. ugyanúgy fejlődsz nélküle.
10/15 anonim válasza:
Tudom, hogy fejlődnék nélküle is. Nekem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!