Diéta utána ch visszatöltés?
Figyelt kérdés
Hali.8 hét alacsony ch diéta után mivel tölsek vissza?utolsó héten 80-100g ch-n voltam/nap(80kg testsúly),nekem ez már extra alacsony.Érzem,hogy gyenge vagyok,laposabb mint megszoktam.Pénteken kezdenék ch visszatöltéssel(moderálva,olyan 3g ch/tskg),szombaton meg szinte csak ch-t ennék(olyan 5g/ tskg).Kérdésem,hogy mivel töltsek vissza?sok helyen láttam,hogy szokás ilyenkor a nutella is,de minőségi kajákban gondolozok,nem akarok egyből szar kaják miatt elszállni.Ch visszatöltés után várható kisebb izomteltség?köszi2016. jún. 16. 04:11
1/1 Cortez70 válasza:
Versenyre (a verseny napján) szoktak visszatölteni sok szeméttel. De sima diéta után, ha nem versenyre mész, akkor nem kell óriási töltés. Megemeled a ch-t kb 1g x ttkg-mal és kész, utána meg hetente, vagy 3-4 naponta kicsit emelsz rajta. Nem hirtelen kell felvinni a tömegelési mennyiségre, hanem fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!