Ez jó edzésterv? Nem kevés?
Figyelt kérdés
Hétfő péntek
3x guggolás
3x fekvenyomás
4x8 evezés
3x10 tricepsznyújtás
3x8 egykezes bicepsz
Szerda
1x felhúzás
3x mellről nyomás
3x8 vállvonogatás
3x8 huzódzkodás
3x8 szűknyomás
3x8 kétkezes bicepsz
A fekvenyomást,guggolást felhúzást mellről nyomást egy ideig 8-as ismétlésekkel csinálom,aztán lemegyek 5-ös ismétlésekre,aztán 3-ra.Addig emelem a súlyt,ameddig bírom.Kb 6 hétig tart ez és kezdem előrők
2016. okt. 26. 16:32
1/2 anonim válasza:
kevés a guggolás, a fekvenyomás, a mellről nyomás
ICF5x5-re keress rá, ha nem jön be akkor ezt a tervet kicsit több sorozattal, de amúgy akkor ez nem A B A, B A B terv, tehát ne mváltogatod? jobb lenne
2/2 A kérdező kommentje:
Azt már végigcsináltam.Sokat hozott eddig ez a fenti terv.Nem váltogatom.Le van maradva a mellem és a fekvenyomásom,ezért kell a 2.Plusz heti 1 guggolás kevés lenne.Meg így is már 10 kilót tudtam emelni a felhúzás 5RM-en ezzel a tervvel,de próbálom mégfeljebb tornázni.Mellről nyomásban megakadtam,de abban is emeltem 5 kilót az 5RM-en,plusz még 5 kilóval feljebb mentem 3RM-el.Mármint 3 sorozatban,nem az 1x5-ben
2016. okt. 26. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!