Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásító étrend, napi 3...

Szálkásító étrend, napi 3 étkezés, sikerülhet? (több lent)

Figyelt kérdés

Fizikai munkát végzek, reggel itthon kajálok, melóba ebéd, aztán este itthon. Meló közben egy almára van idő, vagy ilyen gyors kajálásra.. Szóval ha megéhezek, bekapok valami gyorsat..

Elsősorban egészségesebb életet szeretnék folytatni, a cukrot és az édességet próbálom csökkenteni, eddig jól haladok. És ha már egészségesebb élet, akkor hasznomra szeretném fordítani, szeretnék jobban kinézni. 76kg vagyok, van felesleg. Mindig is szerettem volna kockahasat, és most, hogy a felső 4 kocka látszódik egy picit elhatároztam, hogy ez nekem nem elég. (tisztában vagyok vele, hogyha fogyok, akkor mindenhonnan nem csak egy adott területről.)

A kérdésem igazából az lenne, hogy milyen egészséges ételeket ajánlanátok, hogy ne unjak rá a csirkerizsre.. Esetleg tippeket, hogy reggel mit kajázzak. Mostanában kávét szoktam reggelizni három cukorral, meg szendvicset.. :D Régebben toltam a zabpelyhet is, de aztán ugye ráuntam.. Ezért kérnék segítséget, hogy ne unjak rá, ne egyem állandóan ugyanazt.. Esetleg hasonló kérdéseket is linkelhettek, nincs sok időm keresgélni sajnos. :)

Köszi szépen.

2016. okt. 20. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Tanuld meg számolni a makrókat és gyakorlatilag bármiből összerakhatod az étrended...
2016. okt. 21. 07:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Tanulj meg kedvesnek lenni, és értelmes választ adni a kérdésre.

Üdv.

2016. okt. 22. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Értelmes választ adtam és bunkó sem voltam.

Abszolút értelmes választ kaptál... ha te nem érted az nem az én bajom...

2016. okt. 22. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!