Ez az étrend jó tömegelni?
Figyelt kérdés
80kg körül vagyok. A számok az étkezés számát jelentik. Azért eszek ennyiszer, mert suli van és 2 étkezés a suliban lesz. Ezek mellé innék 5liter vizet és van még vitamin+halolaj, amit szedek. Több féle kajából viszem be a makrókat, pl a ch-t azt zabból,rizsből és tk kenyérből.Szerintetek ez az értend jó lesz tömegelni.
1. 100g zabpehely
2. 200g tk kenyér + 300g hús (általában csirkemell)
3. 125g rizs + 500g zöldség
4. 100g mandula
5. 6 tojás
Kcal: 2700
Ch: 270g
Fehérje: 170g
Zsír: 100g
2016. aug. 31. 17:59
1/3 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez az értend jó lesz tömegelni?* Bocsi ezelőtt pontot tettem.
2016. aug. 31. 18:02
2/3 anonim válasza:
nekem kicsit egyoldalu, mehetne gyümölcs, meg hát na, több féle étel, de ha eklg neked ennyi kalória, akkor fejlődni mindenképp fogsz. és 80 kiló mellé 3500-öt eszek, d változó
3/3 likebike válasza:
Makrók meg kalória szerint szerintem jó,de valamennyi zöldséget tehetsz a 2.étkezés mellé és a mandulát áttehetnéd a 3.étkezéshez.Ez csak egy észrevétel,amúgy ok az étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!