Ez az osztott edzésterv megfelelő?
Még csak kb. másfél hónapja kezdtem el edzeni, eddig kezdőknek szánt egész testes edzéseket végeztem, szeretnék átállni az osztottra. 20F
Kedd: vádli - bicepsz - alkar
Szerda: hát - tricepsz
Csütörtök: mell - has
Péntek: comb - váll
Vasárnap: egész testes köredzés
Még egyszer mondom,hogy nem jó,nem tudsz regenerálódni meg amúgy is rossz,ahogy van.
3 napos edzésterv:
H:mell,bicepsz,has
Sz:láb,váll,has,vádli
P:hát,tricepsz,has
Ez csak egy példa,még van sok fajta,keress rájuk.
"Sz:láb,váll,has,vádli"
OMG, ez valami rossz vicc? Eleve 40-45 perc után van "csúcson" edzés közben az ember, ennyi izmot nem lehet hatásosan, sok gyakorlattal megedzeni. Ez max.kezdőknek jó (kevés gyakorlat végzésével) meg időhiányban szenvedőknek, de a kérdező javaslatából nem úgy tűnik, hogy neki ilyen problémája lenne.
Kérdező: nagyjából jó, de ha tudod, húzd szét kicsit jobban a napokat a jobb regeneráció érdekében, illetve (ugyanezen okból) a köredzést elég lenne két-három hetente megejteni. A lábat én nem bontanám szét, általában együtt edzi őket mindenki.
Szerinted miért írtam ilyet?Pont az mert kezdő.Ezt csinálhatja egy
ideig,utána lábnak mehet egy külön nap mindenképpen(sőt mennie is kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!