Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegeljek vagy ne?

Tömegeljek vagy ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves fiú vagyok kb 3 hónapja járok konditerembe. Azt mondták hogy az étrendre nagyon figyeljek. De nem tudok annyit ennyi, amennyi a tömegeléshez kell. Ráadásul a szüleim meg azt mondják, hogy még nem tömegeljek. És félek attól, hogy elhízok, ha tömegelek. 56kg vagyok kb 2000kcal a kalóriaszükségletem, 2300kcal-át próbálok enni naponta

2016. okt. 9. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
56 kilósan vicc kategória tömegelni. Ne zabáld túl a 2000kcal-t és nem fogsz elhízni. Figyelj, hogy havi szinten 1 kiló jöjjön.
2016. okt. 9. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Kis többletben nem fogsz bezsírosodni, persze előre nem tudod a kalóriaszükségletedet, ki kell tapasztalni.

Válts étrendet vagy igyekezz jobban, ennyi ételt azért illene tudni megenni (nekem egy étkezésre simán menne több, akár nulla étvággyal és éhséggel, de ez születési hiba :D tudom, hogy van, aki nem tud sokat enni egyszerre).

Aki nem bír eleget enni, az megpróbálkozhat pl. több zsírral, hátha az jobban megy, s amúgyis, töményebb ételekkel (a főtt gabonák sok vizet tudnak felvenni s ez okozhat problémát) vagy olyanokkal, amiket nem unsz, kevésbé laktat, nem tudom, mi a konkrét problémád a több evéssel.

Ha izmosodni akarsz, akkor tömegelned kell, max. kezdőként tudod megoldani anélkül egy ideig...

2016. okt. 9. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!