Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről az étrendről?

Mit gondoltok erről az étrendről?

Figyelt kérdés

85 kg vagyok, kb 18% testzsírral, diéta lenne a célom.

-6 db egész tojás

-240 g csirkemell

-350 g alaszkai tőkehalfilé

-100 g tk tészta

-150 g pufi rizs

-100 g uborka

-150 g paradicsom

Emellett 30 perc kocogás megy este. Ez összesen 200 g fehérje, 220 g ch, 50 gr zsír. (2180 kcal)

2016. okt. 8. 14:45
 1/5 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok.
2016. okt. 8. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség az étrend. Nem kell mindennap ugyan azt enni. Tömegelésnél annyit eszel, hogy kcal pluszban legyél és a fehérje bevitel meg legyen. Szálkásításnál pedig kcal minuszban legyél. Többnyire minőségi legyen a kaja. Nekem ez a véleményem.
2016. okt. 8. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Monoton. Nem lehet sokáig ezt enni, váltogatni kell.

Rengeteg lehetőség van még: tejtermékek, zabpehely, hüvelyesek, olajos magvak, gyümölcsök...

2016. okt. 8. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Feleslegesen sok a fehérje, kivéve, ha kitapasztaltad, hogy neked több kell, mint az átlagnak, hallottam már olyat.

Nem tápanyagtáblázat a fejem, de ránézésre nem néz ki rosszul.

Az pedig tökmindegy, hogy mindennap ugyanazt eszed-e, a fő, hogy bevidd, amire szükséged van (amit nehezebb összehozni, így jobban oda kell figyelni a tervezéskor. épp ezt teszed most).

Hogy ki mit un el és mit nem, az nagyon, nagyon változó.

2016. okt. 8. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
kevés
2016. okt. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!