Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az izmot hogyan lehet...

Ez az izmot hogyan lehet megedzeni?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el a kondizást, a hastól oldalra lévő izmot hogyan lehetne úgy megedzeni mint a képen? hogy az alja kicsit kilógjon és ezzel előjönne a jellegzetes V a hasizom alatt

[link]

#hasizom #ez melyik izom
2016. szept. 25. 01:51
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
nem kell rá edzeni, alacsony TZS kell hozzá, akkor magától "beesik" és természetesen a képen rá van feszitve, alap helyzetben nem ilyen
2016. szept. 25. 04:04
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

Lehet rá külön edzeni:

[link]

Leengeded ameddig bírod és vissza. Lehet felváltva vagy egyenként az oldalakat.

2016. szept. 25. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam mint ha felüleseznék de az egyik oldalra fekszek és úgy emelem felfelé. Nem tudom mennyire lett érthető de az utolsó amit linkelt azért gagyi mert súllyal sokkal több izom lesz és nagy lesz ott a tömeg az meg nem néz ki jól.
2016. szept. 25. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
öv nélkül guggolás,felhúzás,mellről nyomás és akkor lesz hasad,oldalad,V-d meg minden szrság amiért mindenki áhitozik, persze csak akkor ér valamit ha mellé van mell,kar,hát,comb és összességében minden...
2016. szept. 26. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!