Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti egy napon edzitek a karotok...

Ti egy napon edzitek a karotokat vagy kulon a tricepszet es a bicepszet?

Figyelt kérdés
Ha probaltatok mar mind2t akk melyik volt hatasosabb?

2016. szept. 23. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem jobban esik egy napon. Amikor nem egy napon próbáltam, hiányérzetem volt.
2016. szept. 23. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Ugyan olyan hatásos ha együtt ha külön edzed.

Ha az autód megmosod reggel vagy este, ugyan olyan tiszta lesz nem ? Mind1 a napszak, na így van itt is. Az számít hogyan edzed meg őket, nem, hogy mikor.

2016. szept. 23. 23:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Azert szerintem van egy kis kulonbseg, hiszen a gyakorlatok kozben mozog a masik izmod is (noha nem azt dolgoztatod). Illetve egy teljes kar edzes melle legfeljebb labazast tudok elkepzelni mert pl ha meg hatat is tennek melle akkor biztos nem tudnam vmelyiket rendesen vegig vinni hattal es mellel szinten ez a helyzet. Es attol felek h ha egyutt lesz a kar akkor nem tud regeneralodni hiszen minden masik nap is terhenem (pl fekvenyomas, felhuzas, huzodzkodas)

Kb ezt az edzes tervet kepzeltem:

1. Kar lab

2. Hat has

3. Vall mell

De igy jut eleg ido a kar regeneralodasara?

Eddig ez ment

1. Tricepsz lab

2. Bicepsz hat

3. Vall mell

2016. szept. 23. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
bicepsz mellel, tricepsz vállal
2016. szept. 24. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem külön van. Mell váll tricepsz van egy napon fekvenyomó erő növelése a cél. Láb, bicepsz has,hát külön napokon. Egybe nekem sose jött be lehet azért mert inkább engem erőemelés vonzott.
2016. szept. 24. 04:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Külön karnap, sokkal jobban bejött. Mellesleg egy 2 órás mell vagy 2.5 órás hátedzés után már nem lenne erőm karozni.
2016. szept. 24. 06:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy napon van, de én teljes test edzést csinálok.
2016. szept. 24. 09:10
 8/8 aikiboxer ***** válasza:
Én csak fegyencezek, de jobban esik külön edzeni a fekvőt és a húzódzkodást. Ha egymás után edzem, akkor amelyiket másodjára csinálom, nem megy annyira jól, valamennyire elfárad a másik gyakorlatban. De egyébként én is egyszerre edzem a kettőt, felsőtest és alsótest napom van.
2016. szept. 24. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!