A letolás csigán csinál olyan tricepszet, hogy mikor állok a diszkóban a pultnál, a lópatkó formára rá tudok feszíteni?
Szeretem hogy látszódnak az izmaim, ezért is járok edzeni.
Ma direkt tricepszre edzettem és próbáltam a pózt, hogy a pultnál állok, és ráfeszítek a tricóra.
A csajoknak bejön, de ti is szoktátok szombati nap felpumpálni a tricepszet, hogy jobban mutasson?
Nemsokára jönnek a haverok, de addig gondoltam kiírom, hátha jön valami tipp, trükk, a tricó növelésére.
Én ilyenkor előtte is szoktam szűk fekvőtámaszokat csinálni, meg hátsó tolódzkodást, magas ismétlésszámmal, jól felpumpálom, majd utána sok szénhidrát, hogy jobban durranjon.
Általában éjfélig kitart, de ha érzem hogy laposodik, akkor pár redbull, és még helyre lehet hozni.
Másnak mi a trükkje, ha készül diszkóba, és előtte edz, hogy jobban nézzen ki?
Ilyenkor nem szoktam bicóra nyomni.
Elég a fekete feszülős poló, kicsit a bicót az oldalamnak nyomon, és máris nagyobbnak látszik.
Bár így nem lehet immitálni, mintha dinnyét vinnék pozitúrát, de így legalább a kar nagyobbnak látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!