Vegan testépitok mibol viszik be a fehérjét?
de amúgy sokszor irtam már azt is hogy én sose gyözködök senkit engem nem érdekel más hülyesége, én csak magam miatt csinálom, de 3-4x annyi energiám van igy, mint régen. hajnali 3-4ig fent vagoyk, és 3 óra alvással is elmegyek suliba, dolgozni, edzésre, és utána még wowozok órákig. olyan mintha 0-24 koffeinen lennék.
kva jó
nem bonyolult, makrókat ugyanúgy kell belőni, sok gyümi sok zöldség, rizs zab tészta hüvelyesek magok, és meg is van.
a változás 1-2 hét után érezhető, hirtelen fogysz is, ettől nem kell megijedni, csak a tejtermékek mellőzése miatt van, a visszatartott viz leugrik, én most lassan 10 hónapnál tartok, de mondom, 8kor keltem, mentem fősuli, majd dolgozni, leedzettem, itthon vagyok, és nem vagyoks e álmos se fáradt, O_O ilyen a szemem állandóan, és sokszor megkapom hogy "te szedsz valamit, vagy mi?" vagy hgy "te hiepraktiv vagy?" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!