Milyen edzéstervet ajánlotok?
Figyelt kérdés
186cm magas és 52 Kg-os vagyok .2016. szept. 18. 09:31
1/4 Cortez70 válasza:
Kezdőknek heti 3 napos teljes testes terv kell. Minden izomra 1-1 alapgyakattal. Guggolás, fekvenyomás, evezés, vállból nyomás, bicepsz állva rúddal vagy egykezesekkel, tricepszre csigás letolás, vádlizás, hasprés. Mindenből 4 munkasorozat.
2/4 A kérdező kommentje:
szinte semmi zsir nincs rajtam , 17/F vagyok .
Köszönöm a válaszát , ment a zöld kar :))
Lenne még egy kérdésem : vannak esetleg olyan oldalak ahol csak ki kell tölteni valami tesztet és kiadja , hogy milyen étrendem legyen ?
2016. szept. 18. 10:15
3/4 Cortez70 válasza:
A bodybuilder oldalon van étrendes rész. Viszont nem kell minden nap ugyanazt enni, nem kell csirke-rizsen élni. Az a lényeg, hogy a napi makróbevitel stimmeljen. Kb 2g x ttkg fehérje, 1g x ttkg zsír és annyi ch, hogy tudj izmosodni. Előre nem tudni, hogy mennyi ch kell, de te kezdheted. 5-6g x ttkg között simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!