Tömegelésnél baj ha állandóan éhes vagyok és még fogyok is?
Ez az azonnal elkezdi bontani qrva erős kijelentés.
Gondolom a tápanyagokat beviszi, csak energiahiány van, a kalória nem elég, így kétlem, hogy izomból fogy..
5-6 eszek: 3szor rizs csrkét,uzsonnám zöldségek tízoraim feherje turmix,reggeli zab,vacsora túró,
Epés refluxos vagyok reggel hányok ez befolyásol vmit?
A shop.builderes étrendet követem, 70kgosoknak tömegnövelő étrend.
Csak nem tudom mennyire jó ez amit fent írtam,de kifogom vizsgáltatni vérképpel. Köszönöm a válaszokat
2 dolog lehet:
1. nem rendszer szerint eszel, valamikor 1 valamikor 4 óra telik el két étkezés közötti, nassolsz, cispegetsz, bekapsz ezt-azt étkezések között, túl gyakran eszel, ilyen esetben kb kajafüggőség alakul ki, és amint lesik a cukrod, megint éhes leszel, de az éhség érzetnek semmi köze a tápanyagszükséglethez, nekem is ez volt régen,megettem 2 kiló kaját, fél óra múlva éhes voltam. amióta napi 3 max 4x eszek, 4-5 óra pihivel 2 kaja között, azóta sokkal jobban vagyok, és nem vagyok all day éhes
2. kajak keveset eszel
Nem tudok többet enni a gyomorproblemaim miatt :(
Viszont nagyon nehezen fejlodok,jó lenne tömegnövelőt szednem?
Eddig ittam dextrózt+nutriversumos feherjet reggel es edzes után is+ szilárd kaja fele szenhidrát fele feherje. egyszerűen sehova nem feljődök kilóban is ugyan ott vagyok ahogy 3 hónapja,de már ott se mivel emiatt a fenti problemam miatt fogytam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!