Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelésnél baj ha állandóan...

Tömegelésnél baj ha állandóan éhes vagyok és még fogyok is?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 07:52
1 2 3
 1/27 Cortez70 ***** válasza:
59%
Az baj ha fogysz, mivel akkor az nem tömegelés. Kevés a kaja.
2016. szept. 6. 07:56
 2/27 anonim ***** válasza:
56%
Igaza van az öregnek, kevés a kaja.
2016. szept. 6. 08:37
 3/27 anonim válasza:
5%
Alapszabály, hogy tömegelésnél nem lehetsz éhes! Egy ősi fajfenttartó gén azonnal elkezdi bontani a frissen épített izmokat azon megfontolásból, hogy kevesebb tápanyag kelljen. A passzív izmokat bontja, amiket az alap mozgáshoz nem használsz. Amik tesépítéskor nagy súlyoknál aktívak csak. Így lassanbban vagy egyátalán nem fogsz nőlni.
2016. szept. 6. 10:11
 4/27 anonim ***** válasza:

Ez az azonnal elkezdi bontani qrva erős kijelentés.

Gondolom a tápanyagokat beviszi, csak energiahiány van, a kalória nem elég, így kétlem, hogy izomból fogy..

2016. szept. 6. 10:50
 5/27 A kérdező kommentje:

5-6 eszek: 3szor rizs csrkét,uzsonnám zöldségek tízoraim feherje turmix,reggeli zab,vacsora túró,

Epés refluxos vagyok reggel hányok ez befolyásol vmit?

2016. szept. 6. 11:27
 6/27 Cortez70 ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy hányszor eszel, hanem a mennyiség. Lehet hatszor is enni úgy, hogy nem vagy kalória pluszban és lehet 3-4 felé elosztva úgy, hogy megvan a mennyiség.
2016. szept. 6. 11:50
 7/27 A kérdező kommentje:

A shop.builderes étrendet követem, 70kgosoknak tömegnövelő étrend.

Csak nem tudom mennyire jó ez amit fent írtam,de kifogom vizsgáltatni vérképpel. Köszönöm a válaszokat

2016. szept. 6. 12:35
 8/27 anonim ***** válasza:

2 dolog lehet:

1. nem rendszer szerint eszel, valamikor 1 valamikor 4 óra telik el két étkezés közötti, nassolsz, cispegetsz, bekapsz ezt-azt étkezések között, túl gyakran eszel, ilyen esetben kb kajafüggőség alakul ki, és amint lesik a cukrod, megint éhes leszel, de az éhség érzetnek semmi köze a tápanyagszükséglethez, nekem is ez volt régen,megettem 2 kiló kaját, fél óra múlva éhes voltam. amióta napi 3 max 4x eszek, 4-5 óra pihivel 2 kaja között, azóta sokkal jobban vagyok, és nem vagyok all day éhes

2. kajak keveset eszel

2016. szept. 6. 12:51
 9/27 A kérdező kommentje:

Nem tudok többet enni a gyomorproblemaim miatt :(

Viszont nagyon nehezen fejlodok,jó lenne tömegnövelőt szednem?

Eddig ittam dextrózt+nutriversumos feherjet reggel es edzes után is+ szilárd kaja fele szenhidrát fele feherje. egyszerűen sehova nem feljődök kilóban is ugyan ott vagyok ahogy 3 hónapja,de már ott se mivel emiatt a fenti problemam miatt fogytam is.

2016. szept. 6. 13:16
 10/27 A kérdező kommentje:
És ez igaz amit a 3mas válaszoló ír hogy az izom bomlik le? (Nem akarim hogy ez a minimális izmom is lebomoljon)
2016. szept. 6. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!