Hogyan lehet szabad súlyokkal edzeni a "húzódzkodós" hátizmot?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 15:33
41/47 anonim válasza:
Ezek egyszerű naplopó (cigány) melósok...Nézz meg egy 50 éves bányászt! Akkora sallert kapnál ha szemtelenkednél, hogy a fal adná a másikat.
42/47 anonim válasza:
43/47 anonim válasza:
Höjj, mégis többet dolgozott a nemzetéért mint te.
Eszedbe jutott az, hogy nem volt pénze kajára? Tudod...építőanyag nélkül nincs izomzat.
Ő 12 órában lent volt, és csákányozta a szenet. Te mit tudsz felmutatni hülye gyerek?
Szerintem 1 órát nem bírnál ki a bányában a puha kezecskéddel.
44/47 anonim válasza:
Xdddd nem tudom eldönteni hogy trollkodsz vagy kajak hülye vagy.
45/47 anonim válasza:
heroldka édesfiam alvás van holnap iskola!
46/47 likebike válasza:
Csak kérdezem,hogy a széles hátizomtól hogy jutottunk el a bányászokig meg a hazaszeretetig?:)Ti ketten,valami leszerelt veteránok vagytok vagy mi?Nem az,én tisztelem a katonákat,de azért nem kell ennyire komolyan venni a dolgot.
Nincs rákényszerítve,akkor meg miért dolgozzon bányában?És akkor meg miért nem dolgozol TE ott?
Én nem akarok vitázni meg minden,csak azt mondom,mindenki maradjon annál a dolognál,amit csinálni szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!