Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az gáz ha nem tudok nagy...

Az gáz ha nem tudok nagy súlyokkal edzeni?

Figyelt kérdés
Az a gond hogy túlságosan érdekel hogy ki mit gondol rólam és tudom magamról hogy nem tudok nagy súlyokkal dolgozni,de szeretnék elkezdeni kondizni. Nem fognak ezért lenézni mert kis súlyokkal csinálom a gyakorlatokat?
2016. júl. 28. 16:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Dehogynem! Edzoterembe csak olyanok jarhatnak akik izmosan szulettek!!!!
2016. júl. 28. 16:35
 2/15 Andi80018 ***** válasza:
Szerintem pont leszarja mindenki, hogy mit bohóckodsz össze a teremben.
2016. júl. 28. 16:36
 3/15 likebike ***** válasza:
83%
Nem.Az a gáz és akkor fognak lenézni,ha baromi nagy súllyal és helytelenül csinálod a gyakorlatokat.Ha szerencséd van,ki is röhögnek.
2016. júl. 28. 16:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Kis sulyal nem leszel "nagy"
2016. júl. 28. 16:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha új terembe mész, új emberek közé, szerintem természetes ez az érzés, de megnyugodhatsz, akik kondiznak, pontosan tudják, hogy ők is így kezdték, hiába vannak most kigyúrva. Nem fognak miatta csesztetni, lenézni vagy akármi, sőt talán még valami kis önbizalom növelő szavuk is lehet hozzád.

1 évet kihagytam én is, sokat gyengültem, de az utóbbi 2 héten elkezdtem megint és volt aki odajött és mondott 1-2 jó szót rólam, jól esett és csak jobban meghozta a kedvem az egészhez.

2016. júl. 28. 16:56
 6/15 likebike ***** válasza:
75%
Attól még nincs más választása,ha nem bírja el a nagy súlyokat.Majd fejlődik és növelni fog rajtuk.
2016. júl. 28. 16:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

#4 Kis súlyokkal nem lesz nagy?

A srác a kérdésben szépen leírta, hogy most kezdi a kondit, persze, hogy nem fog tudni nagy súlyokkal edzeni. Ez a lényeg, a fejlődés.

Majd menni fog nagy súlyokkal is, azokat a súlyokat kell megpróbálnod, amikbe az egész szériád beletudod nyomni, nem pedig azt amit szinte dobálni tudsz. Egy kis szenvedés nem árt.

2016. júl. 28. 16:59
 8/15 anonim ***** válasza:

én biztos nem.

akkor foglak lenézni, ha kva nagy súllyal aakarsz valamit csinálni, de a felét nem bírod el és így akarsz "bizonyítani" vadidegeneknek.

pedig egyikhez sincs közöm.

2016. júl. 28. 17:01
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Magahoz kepest eddzen nagy sulyal. Gondoltam h rm fog egybol 220fekve nyomni
2016. júl. 28. 17:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog lenézni, mindenki elkezdte valahol. Nálunk most van egy kezdő srác a teremben, és 3 hónap alatt szépet fejlődött fekvenyomásban, pedig legelőször alig nyomott 5-5 kilóval oldalanként. Senki nem nézte le. Téged sem fognak.
2016. júl. 28. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!