Az gáz ha nem tudok nagy súlyokkal edzeni?
Ha új terembe mész, új emberek közé, szerintem természetes ez az érzés, de megnyugodhatsz, akik kondiznak, pontosan tudják, hogy ők is így kezdték, hiába vannak most kigyúrva. Nem fognak miatta csesztetni, lenézni vagy akármi, sőt talán még valami kis önbizalom növelő szavuk is lehet hozzád.
1 évet kihagytam én is, sokat gyengültem, de az utóbbi 2 héten elkezdtem megint és volt aki odajött és mondott 1-2 jó szót rólam, jól esett és csak jobban meghozta a kedvem az egészhez.
#4 Kis súlyokkal nem lesz nagy?
A srác a kérdésben szépen leírta, hogy most kezdi a kondit, persze, hogy nem fog tudni nagy súlyokkal edzeni. Ez a lényeg, a fejlődés.
Majd menni fog nagy súlyokkal is, azokat a súlyokat kell megpróbálnod, amikbe az egész szériád beletudod nyomni, nem pedig azt amit szinte dobálni tudsz. Egy kis szenvedés nem árt.
én biztos nem.
akkor foglak lenézni, ha kva nagy súllyal aakarsz valamit csinálni, de a felét nem bírod el és így akarsz "bizonyítani" vadidegeneknek.
pedig egyikhez sincs közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!