Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A csajok mekkora súlyokkal...

A csajok mekkora súlyokkal szoktak edzeni?

Figyelt kérdés
Viszonyítás miatt kérdezem :)
2016. máj. 6. 12:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Mit? Ez eléggé gyakorlat függő.
2016. máj. 6. 12:27
 2/28 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam leírhatnátok mit mennyivel szoktatok csinálni. Így jó? :)
2016. máj. 6. 12:29
 3/28 anonim ***** válasza:

Legalább azt írd le, hogy melyik testrész edzése érdekel:)

Így regényeket lehetne írni.

Bár egyébként egy jó tanács, ami nekem nagyon hasznos volt:

Válassz olyan súlyt aminél a sorozat utolsó darabjaival már bőven meg kell szenvedni, sőt az utolsó szériánál már ne bírd ki a számot.

Ez nálam úgy néz ki: 4 X 12 esetén: már az első 12-t megérezzem és az utolsó 12-ből már csak 8-9-et bírjak kinyomni, megcsinálni.

2016. máj. 6. 12:38
 4/28 anonim ***** válasza:
Bicepsz, tricepsz egykezes gyakorlatoknál 5 kg körül, vállra egy kicsit több olyan 6-7 kg, de gyakorlat függő, hátra 20-30kg körül, guggolások 50kg a min és max 70ig megyek fel, a többi az elég vegyes, alkalom függő is. Kettlebellnél meg 12-nél tartok. Valami konkrét gyakorlat érdekel még? :)
2016. máj. 6. 12:39
 5/28 anonim ***** válasza:
Úgy , ahogy előttem írták. Most leírhatom, hogy 60 kilóval guggolok, de azzal mire mész? :)
2016. máj. 6. 12:41
 6/28 A kérdező kommentje:

4 Köszi a választ! Pont ennyi érdekel mindenkitől :)

5 Arra megyek, hogy ha páran válaszoltok lesz valami viszonyítási alapom, hogy nagyjából mások hogyan, mennyivel csinálják. Szóval te is leírhatod a többi gyakorlatot is úgy, mint a 4-es és megköszönöm azt is! :)

2016. máj. 6. 12:44
 7/28 anonim ***** válasza:

Az se mindegy, te hány kiló, vagy, milyen gyakorlatokat csinálsz. Ezzel nem tudsz viszonyítani.

De tessék: guggolás 60, felhúzás 50 (szar a derekam), vállból nyomás 10.(szar a könyököm), kitörés 20. A karomra csigákkal bohóckodok, az lényegtelen.

2016. máj. 6. 12:57
 8/28 anonim ***** válasza:
Ha szabályosan húzol fel, nem bántja a derekad. Meg kell tanulni nem úgy húzni, mint egy púposmacska és előtte megerősíteni az alsóhátat hiperhajlítással.
2016. máj. 6. 13:24
 9/28 anonim ***** válasza:

Öreg vagyok, esek szét :)

Már sokat javult azért.

2016. máj. 6. 13:29
 10/28 anonim ***** válasza:
Keszthelyi Csabi bácsi 79 éves, nézd meg hogy húz fel az öreg. És hozzáteszem, véletlenül sem egy 100 kilós, szétkoxolt emberről beszélünk.
2016. máj. 6. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!